Treningskamp mot Lillestrøm – Elverum
Luka Mitrovic

Treningskamp mot Lillestrøm

I morgen onsdag spilles sesongens eneste treningskamp på hjemmebane kl. 16.30 mot Lillestrøm.

I morgen spilles sesongens eneste treningskamp på hjemmebane. Det er de gule og svarte krigerene fra Romerike som kommer på besøk. Lillestrøm rykket som kjent ned fra årets GRUNDIGliga, og de er nok veldig interesserte i å rykke rett opp igjen. Lillestrøm er ett lag som lever og ånder for offensivt forsvar. Stian Bjermelands gutter er kjent for å ha mange ulike varianter defensivt. Aller bakerst har de også en målvakt i Stian Mathiesen som på sitt beste holder høyt elitenivå. Ryktene skal også ha det til at viktige Thomas Skoglund har kastet sin siste ball for klubben, noe som er et stort tap for Lillestrøm.

For Elverums del er dette ett av mange ledd i en hard oppkjøring mot serieåpningen og Champions League. Elverum har en del nye spillere som skal spilles inn i nye roller. I manges øyne er det nok stort å få se en spiller som Steffen Stegavik tilbake i den nydelige hvite drakta. Steffen er en spiller som hadde forsterket alle lag i Norge, og vi er veldig glade for all hjelpen vi har fått i forbindelse med overgangen fra Baia Mare. En annen spiller det er knyttet stor spenning rundt er Gruegutten Petter Øverby. Unge Øverby valgte den lange veien rundt i håndballnorge(les; Bækkelaget og Nøtterøy) før han valgte å signere for Elverum. Petter er en lokal gutt som vil gi elverum en ekstra dimensjon i både forsvar og angrep. Den fysisk sterke strekspilleren har også blitt en meget viktig brikke for Christian Berge og hans norske landslag.

I tillegg til disse har vi også noen flere nye spillere. David Wattstrøm kommer fra sverige, og vi har også hentet tilbake Jørgen Jansrud fra Falk Horten. I tillegg til dette har vi hentet opp den spennende målvakten Emil Kehri fra G16/rekrutt. 

Elverum sliter med noen småskader om dagen, men skal bruke kampen mot Lillestrøm så godt som overhodet mulig. Er du glad i håndball og Elverum så bør du komme til kampen som spilles i Terningen Arena 16.30 i morgen(onsdag 12.08).

Vi sees i hallen!!