Taiga’n evige optimister! – Elverum

Taiga’n evige optimister!

En liten oppdatering fra vår supportergjeng før sesongstart.

Hei alle håndballvenner!

Nå er det bare 14 dager til seriestart, og er vi klare? Jaaaa vil nok de fleste si. Første seriekamp er borte mot Drammen onsdag 2 september. Taigan setter som vanlig opp buss, og den vil jeg tro blir fullsatt. Drammen har jo nesten et helt nytt lag i år, gode på papiret, men det er på parketten det skal spilles. Så vi håper og tror på 2 poeng der.

Noen spillere har sluttet og noen nye har kommet, så jeg tror vi også i denne sesongen vil ha et bra lag. Spennende med Øverby og Stegavik, igjen med på laget. Mr. Apelgren har fått på plass et bra lag som også skal ut i Europa og CL kvallik. Det blir utrolig spennende.

Vi i Taiga’n er kjempeklare for en ny sesong, både i inn og utland. Håper vi treffes i Terningen Arena til match. Stikk gjerne innom vår stand og tegn deg medlemskap i Taiga’n. Kun 200 kr.

Med håndballhilsen
Ola Norstrøm
Taigan