LFH09-EHH 14-46 – Elverum

LFH09-EHH 14-46

Endelig er cupen i gang  igjen i Norge. Som kjent har det vært et lite rabalder uten sidestykke med flyttingen fra Spektrum til Nadderud Arena. Delte meninger om den saken, og det er heller ikke det som skal være fokuset vårt denne sesongen. Vi var så heldig å få møte håndballaget fra OL-byen Lillehammer. LFH09 bydde opp til dans mot våre gutter. Det er alltid «litt» skummelt å møte lag fra lavere divisjoner i cupen. Heldigvis for oss var de svarte og hvite heltente på å vise seg frem inn mot sesongstart.

 

Michael Apelgren valgte noe overraskende å starte med unggutten Emil Kheri i målet. Nevnte Kehri brukte sjansen han fikk i Vegard Øien sitt skadefravær meget godt. Med god hjelp av forsvaret gikk Elverum opp i en 11-0 ledelse tidlig i den første omgangen, og kampen var da i realiteten over. Elverums maskineri med Didrik Linderug i spissen valset over LFH09 denne kvelden, og de ga seg ikke før de hadde banken inn hele 46 baller bak målvaktene til vertene. Linderud ble toppscorer med sine 9mål.

 

Det er vanskelig å si hvor god prestasjonen er, men vi er videre til neste runde i cupen. Motstanderen i 3.runde er Jonny Jensens Nøtterøy nede i Tønsberg.

 

Takk for en fin ramme rundt kampen LFH09, og lykke til med sesongen.

20SPODidrik+1