Michael og Raymond om Grimsrud Cup! – Elverum

Michael og Raymond om Grimsrud Cup!

Her får du noen ord fra trenerteamet etter helgens cup i Halden!

I helgen deltok laget i Grimsrud cup i Halden hvor vi fikk god internasjonal motstand i Aalborg og Eskilstuna GUIF.

Det var før helgen en del utfordringer i troppen med skader og i den anledning gjorde Lars Nordberg comeback i Elverumstrøya i denne turneringen. Takk til Lars som stilte opp for klubben på kort varsel og leverte 2 gode forsvarskamper for laget.

I kampen lørdag mot Aalborg ble klubbene enige om å spille to ganger 20 minutter på grunn av skadesituasjonen i de to klubbene. Elverum kom godt i gang anført av en strålende Morten Nergård. Laget ledet store deler av omgangen helt til man fikk en 4 minutters periode i undertall på slutten av omgangen. Til pause leder Aalborg 11-10. Dessverre bærer også starten av 2 omgang preg av flere undertallsperioder og Aalborg sikrer seg en 4 måls ledelse. Denne holder de ut omgangen. Sluttresultatet blir 22-17.

På søndag spiller vi mot GUIF Eskilstuna i en første omgang som bærer preg av mye feil og slurvete spill hos begge lag. Elverum klarer likevel å ta tak i kampen etter ca 20 minutt og hever spillet betraktelig de siste 10 minuttene av omgangen. Til pause leder man 14-9 og ti minutt ut i 2 omgang er man oppe i en 20-12 ledelse. På dette tidspunktet ser det virkelig ut som laget har funnet den flyten de trenger og er overlegne sine motstandere. GUIF tar timeout og etter dette snur kampen. Fra 20-12 blir til 21-20 og etter dette følger lagene hverandre tett. Dessverre trekker GUIF det lengste strået og scorer vinnermålet på straffe etter at tiden har gått ut. Uten tvil for dårlig av Elverumslaget å slippe en så komfortabel ledelse, men forhåpentligvis noe man lærer av inn mot de viktige kampene som kommer.

Vi vil takke Halden for ett strålende arrangement, vi gleder oss til å gjeste dere i serien J

Nå er laget ferdig med treningskampene og allerede onsdag venter Nøtterøy håndball i cupen. Etter dette går det slag i slag med seriestart borte mot Drammen 2 september, Champions League kvalifisering 5-6 september og hjemme deby Søndag 13 september mot Kolstad.