Nøtterøy-Elverum 22-36 – Elverum

Nøtterøy-Elverum 22-36

Nøtterøy-Elverum 22-36.

 

Elverum tok onsdagskveld turen ned til Tønsberg for å møte 1.divisjonslaget Nøtterøy. I utgangspunktet var de svarte og hvite store favoritter i den 3.runden av cupen, men det er alltid skummelt å være store favoritter.

Michael Apelgrens gutter tok tidlig ledelsen i kampen, og var i utgangspunktet aldri truet. Selv om Simen Korbøl Kroken var ett friskt pust for Nøtterøy så klarte Elverum med Petter Øverby i midtforsvaret å begrense antall mål for vertene.

Til pause ledet EHH 10-20, og kampen var så å si avgjort. Utover i 2.omgang ledet de svarte og hvite med 12-13 mål så å si hele tiden. Jonas Burud og André Lindboe ble toppscorer med 9 mål hver. Det viser at det er høy, høy klasse på sine kantspillere. André er veldig heit, og Berge har snakket om at han er på vei inn på landslaget om han fortsetter storspillet som han har vist etter sommerferien.

 

Etter hvert satte også Elverum inn den lovende strekspilleren Truls Ervik. Frekt som var han noterte han seg for noen scoringer fra sin linjeposisjon, i tillegg viste han at med litt tid kan han tilføre noe bakover på banen for håndballgutta. Det var også veldig hyggelig med debuten til Eidskoggutten Jørgen Jansrud som kom fra Falk før denne sesongen.

 

Allerede neste onsdag skal vi opp mot en av seriefavorittene Drammen HK i Drammenshallen. Vi skal gjøre alt vi kan for at «fra drammen til drømmen» prosjektet blir utsatt i noen uker til. Bli med guttene til Elvebyen. Vi trenger din støtte.

 

Les mer om hva vår lokalavis skriver om kampen: http://www.ostlendingen.no/elverum-handball/sport/handball/ma-gripe-sjansen-mens-jeg-har-den/s/5-69-109045

http://www.ostlendingen.no/elverum-handball/sport/handball/na-starter-alvoret/s/5-69-109027