Elverum håndball herrer søker flere dugnadsfolk! – Elverum

Elverum håndball herrer søker flere dugnadsfolk!

Vil du være med å bidra? Vi vil ha deg!

En ny sesong i GRUNDIG-ligaen nærmer seg, og EHH trenger flere frivillige til å skape håndballfest i Terningen Arena. Denne gangen er det først og fremst noen som kan være med å styre boards og spille musikk vi er ute etter.

MUSIKK

Den som styrer musikken i Terningen Arena får være med på å skape stemning rundt kampene. Du må være på plass en time før kampstart, og du er ferdig med dugnadsjobben når kampen er over. Det er fint om du har kunnskap om å laste ned og redigere musikk. Om du ikke kan dette vil du få opplæring.

BOARDS

Kan du Adobe Photoshop og vil være med på laget?

Vårt multimedia team består i dag av 2 stykker, men vi ønsker å øke med 1 person for å stå enda sterkere rustet til sesongens oppgaver. Stort sett alt vi gjør av grafisk arbeid i Terningen Arena krever at man har grunnleggende Adobe Photoshop kunnskaper. Oppgavene strekker seg fra å lage reklame til digitiale boards, storskjerm og web, til å styre storskjerm og digitale boards under kamper. Storskjermen går stort sett av seg selv, kun avbrutt av det vi ønsker å vise i stedet for rullerende reklame. Opplæring vil selvsagt bli gitt selv om det ikke er vanskelige oppgaver det er snakk om.

 

Hvor mye tid krever det?

Ved sesongstart er det noe arbeid med å lage nye reklamer og få alt på plass, men deretter er det snakk om hjemmekamper hver 14. dag der vi som sagt styrer storskjerm og boards. På sikt trenger vi bare å være 1 person som kjører showet, så veldig tidkrevende er det ikke siden vi bytter på å gjøre dette. Oppmøte er halvannen time før kampstart, men krever ikke noe arbeid etter kampslutt.

 Interesserte kan ta kontakt med Anders Soløst på tlf 416 77 117 eller e-post: anders.solost@canon.no