CL hilsen fra Michael Apelgren – Elverum

CL hilsen fra Michael Apelgren

Gutta er framme i Bosnia!

Nå har der kommet dere til Bosnia, hvordan var reisen? Har det vært hektiske timer etter Drammenskampen?

 

Vi reiste rett til flyplassen etter kampen og tok flyet ned til Bosnia på torsdag. Det har vært en lang og ganske så slitsom reise, så det er viktig for oss å få en dag til her nede. Slik at vi rekker å lande litt, å få hodet på rett spor. Det blir selvfølgelig en veldig hektisk uke, med mange tøffe og viktige kamper. Uansett, så er det dette som er morsomt, og vi vi elsker følelsen av å være ordentlig i gang igjen.

I morgen braker det løs mot Limburg Lions i CL kvaliken. Hvordan er stemningen i laget?

 

Stemningen er god og det den ble ekstra bra etter seieren mot Drammen på onsdag. Få ting her i livet er så herlig som å vinne med ett mål i en håndballkamp!ĺ

tmp_22118-20150904_1638121737126176

Dere har fått et par dager på dere etter seiern mot Drammen på onsdag. Har dere fått satt dere godt nok inn i helgens motstandere?

 

Ja, vi studerte motstanderne nøye på reisen til Bosnia, selv spillerne var med i analysejobbingen. Så da får vi brukt reisen på noe nyttig også.

Nå er det ikke lenge til det drar igang mot Limburg. Hvordan er ståa for laget dagen før kamp?

 

Vi hadde en veldig dårlig trening her nede i kveld, og jeg håper og tror at det kommer av reisen og av at det er litt vanskelig å få ordentlig tenning nå når det er så mange kamper. Vi har snakket mye om at vi skal være best når det gjelder, og vi har mage vinnerskaller, flere av dem har vært med før, og jeg håper at det vil vise seg denne helgen!

tmp_22118-4e7afa9239de9730ed10ac54453aa7ff1512682116

Nå møter vi andre spillestiler og andre lag enn de vi kjenner fra før, hva er viktig å tenke på foran kamper som dette?

 

Det viktigste er å stole på vårt grunnspill og holde oss til de avtalene vi har. Det kommer kommer til å bli nye situasjoner og vi vill se andre feller enn det vi gjør mot norske lag. Da gjelder det å ikke miste konseptet vårt når det skjer.

Dere skal nå ut å forsvare Norges ære i Champions League og internasjonal klubbhåndball. Hvordan føles det å være Elverum Håndball i disse dager?

 

Det er med stolthet vi er her nede og kjenner at vi representerer Norge i den gjeveste turneringen i Europa. Prestasjon er ferskvare og vi kan ikke være fornøyde med det vi har gjort. Nå handler det om å levere her og nå!

I morgen 17:30 er det kampstart! Hvordan lader dere opp fram mot kampen nå?

 

Vi skal ha en sosial aktivitet i kveld før vi går til sengs. I morgen tar vi en rolig tur, og tar en taktisk gjennomgang før vi drar til arenaen. Det meste før kampen er gjort, nå hander det bare om å starte forberedelsene mentalt, og fokusere.

Michael Apelgren

 

/Magnus Stenseth