Bjarte Myrhol og Skjern kommer på besøk – Elverum

Bjarte Myrhol og Skjern kommer på besøk

Det er duket for kamp nummer to for Elverums del i Champions League. Etter at Elverum noe overraskende tok en fortjent seier borte mot Kadetten Schaffhausen, tar de nå imot danske Skjern. Bjarte Myrhols klubb er regnet som den store favoritten i gruppe D. Det blir spennende å se om Elverum har noe å stille opp mot grønntrøyene fra Jylland.

 

Elverum og Skjern topper sin gruppe med to poeng hver. Skjern slo Steffen Stegaviks forrige klubb, Baia Mare i forrige runde. Elverum har tapte sine foregående kamper, men håper nå på å snu dette. Laget er litt skadeplaget, men går uansett på banen for å vinne. Luka Mitrovic er det nyeste tilskuddet på listen. Serberen tråkket over i cup-exiten mot Halden i midtuka. Vi håper han og resten av de skadede spillerne(Toft, Bjørkmann, Eide og Wattstrrøm) snart er tilbake i den svarte og hvite drakta.

 

Elverums tre store profiler:

 

Morten Nergaard: kapteinen på laget som overraskende vant den første kampen i Champions League. Elverumsingen som har vært i klubben hele livet er en av Elverums aller viktigste spillere, om ikke den viktigste. Mannen som fortiden har meldt seg ut av landslagsdiskusjonen har den siste tiden vært i storform for de svarte og hvite, noe som har gjort at landslagstreneren har åpnet for comeback. Lysluggen er en av mange på Elverum som holder ett høyt internasjonalt nivå. Det blir en spennende duell mot Magnus Dahl som står i målet for Skjern.

 

Luka Mitrovic: Den serbiske bakspilleren som har slitt litt i starten av sesongen, viste tidlig i kampen mot Kadetten at han liker seg på den europeiske arenaen. Mitrovic er en spiller som ofte er god når det gjelder som mest. Det blir meget spennende å følge den hardtskytende bakspilleren i resten i dette eventyret. Mitrovic er Elverums toppscorer i Champions League med sine 9 spillemål. Han var også spilleren som satte den siste og avgjørende ballen i 31-30 seieren over Kadetten.

 

André Lindboe: Mannen som egentlig ikke trenger en presentasjon. Larvikgutten har tidligere prestert på meget høyt nivå på den internasjonale arenaen. Alle husker hvordan han danket ut Håvard Tvedten under EM i Danmark 2014. Toppnivået til den teknisk begavede tryllekunstneren på venstrekanten er det ingenting å si på, men han må vise at han er stabil over tid. Starten på årets sesong viser at Lindboe er på rett vei. Det blir spennende å se hvor mange baller han tryller inn mot danske Skjern.

 

Skjerns tre store profiler

 

Bjarte Håkon Myrhol: Uansett hvilket lag det er snakk om så hadde Myrhol vært en av de store spillerne. Den sympatiske groruddølen er en verdens spiller som i en årrekke har spilt i den tyske storklubben Rhein-Neckar Löwen. Før årets sesong valgte han å signere for den danske storklubben Skjern. Myrhol har i en mannsalder vært en av bærebjelkene på det norske landslaget. Det blir spennende å se duellen mellom Øverby og Myrhol i denne kampen.

 

Kasper Søndergaard: Den spillende høyrebacken har i mange år vært fast inventar på det sterke danske landslaget. Mannen som ble 34år i sommer har hele 144 landskamper og masse av erfaring i Champions League og andre europeiske turneringer. Han er nå inne i sin 5.sesong i Skjern og må regnes som en av veteranene i laget.

 

Markus Olsson: På motsatt sideback har vi den svenske landslagsspilleren Markus Olsson. Olsson spiller sin første sesong i Skjern etter overgangen fra den svenske mesteren IFK Kristianstad. Olsson er en 25år gammel bakspiller som er i ferd med å etablere seg for alvor i den svenske landslagstroppen. Med hele 31 kamper for de blå-gule blir dette en spiller som Elverum må se opp for. Det blir spennende å se hvordan svensken gjør det i Terningen Arena.

 

 

Møt opp, det er meldt fullhall, og det ser det ut som det blir. Dette blir fantastisk!

 

HEIA ELVERUM