Vi møter FyllingenBergen – Elverum
Børresen(t.v) og Fyllingens Andreas Gjeitrem skal duellere nok en gang

Vi møter FyllingenBergen

I morgen reiser vi over fjellet, nærmere bestemt til Bergen. Vi skal opp i en vanskelig bortekamp mot formlaget FyllingenBergen. Bergenserne er ubeseiret i årets sesong, noe som gjør at de ligger på en fin 2.plass, poeng bak ledene Arendal. Fyllingen slo Halden i forrige runde med 29-26. Seieren kom også i Halden, så det var meget sterkt av de gule.

 

Fyllingen er ett lag som har hatt få utskiftninger i sommer, noe som gjør at spillerne kjenner hverandre godt. Bakerst har de trønderen Lars Eggen Rismark som på sine gode dager kan stenge buret helt for laget som spiller sine hjemmekamper i Framohallen.

 

Den store stjerna i laget er Eivind Tangen. Unggutten som er født i 1993 takket nylig nei til landslaget for å prioritere studier og Fyllingen denne sesongen. Utad har han en målsetning om å bli proff, noe som han også har gode muligheter til å bli. Det blir spennende å se om Tangen klarer å utfordre Tønnesen, Reinkind og de andre høyrebackene om en fremtidig landslagsplass.

 

Utenom disse har Julius Andersson hatt en fin innledning på sesongen. Svensken som kom til Fyllingen i januar i år satte hele 10baller bak Rasmus Bech i Haldens mål. Sterkt av svensken.

 

Man kan vel ikke snakke om Fyllingen uten å nevne deres strekspiller Andreas Gjeitrem. Mannen som bruker mye av sin tid på sosiale medier (@gjeitrem på twitter) er på sine gode dager en meget god håndballspiller. Gjeitrem er enn mann som «hater» Elverum mer enn noen andre i den norske ligaen, og han vil nok mane guttene til kamp mot de svarte.

 

Elverums lag har hatt ett godt tak på Fyllingen de siste årene, men kampene er som regel veldig jevne. Våre siste kamper mot Vidar Gjesdal sitt lag var i sluttspillet i vår. Der vant som kjent Elverum 2-1 i kamper etter å ha vunnet borte og tapt hjemme. Den siste kampen så ble det en real håndballeksjon for bergenserne. Elverum vant med hele 15mål og Fyllingen måtte ta en tidligere ferie enn forventet.

 

I morgendagens kamp blir spennende. Elverum har ett tøft kampprogram, men bør være vant til at det er to kamper i uken nå. Det er vanskelig å vite helt hvor Fyllingen står etter fire kamper. De har møtt varierende motstand, men har gjort det viktigste med å ta med seg poengene hjem.

 

Vi tror igjen på seier etter at Nergaard, Øverby og resten av guttene har vist seg fra en bedre side de siste kampene. Det er viktig at spillere som Stegavik og Mehl begynner å melde seg på igjen. Kanskje får også Børresen noen muligheter til å sette noen baller bak Rismark.

 

Vi går for seier!

 

Kampen kan følges på ostlendingen.no eller handballtv.com fra klokken 18.00
Heia Elverum!!!