Bortekamp mot Stord – Elverum

Bortekamp mot Stord

Stord borte på øya blir en meget hard nøtt å knekke for de svarte og hvite i kveldens kamp. I dag tidlig satte Michael Apelgren og resten av hans spillesugne gutter turen ned for å spille mot ett Stord som kjemper i bunnen av tabellen. Stord har foran årets sesong mistet mange av de viktige bærebjelkene i laget. Spillere som Inge Eriksen og Henrik Knudsen har forlatt øya, men meget lovende og gode spillere har også kommet. Mario Matic er kanskje den beste signeringen for laget som også spiller i svart og hvitt. Midtbacken kom fra Sandnes foran årets sesong og er en av de viktigste spillerne for Jesper Holms mannskap. Selv om Stord ligger langt nede på tabellen er det på ingen måter gitt at de svarte og hvite fra Østerdalen reiser hjem med to kjærkommende poeng.

 

En annen viktig spiller for Stord er den anvendelige spilleren Jesper Traberg. Traberg er en såkalt potet som spiller alt fra kant til strek med godt hell. På kanten har de den kjappe vingen Mathias Meltzer. Svensken har scoret hele 25 mål i årets sesong. For Stord har kun Traberg scoret flere med sine 26 mål.

 

Elverum har fått en hel treningsuke og spillefri i midtuka så det bør være mange freshe bein i troppen. Fortsatt så mangler den gode bakspilleren Erik Toft som er ute på ubestemt tid, noe som gjør at spillere som Mitrovic og Stegavik får enda større ansvar. En spiller som André Lindboe er i storform om dagen. Vingen ligger på 8.plass på toppscorerlista i Champions League. Trollmannen fra Larvik er også mestscorende for Elverum i årets Grundigligaen med sine 41 mål.

 

Bakerst har Elverum som vanlig Morten Nergaard i målet. Kapteinen er en viktig brikke for Elverum i kampen om 2 viktige poeng. Stord ligger med sine to poeng nest nederst i ligaen. Elverum ligger på en 6. plass med sine 6 poeng. Arendal topper med 12 poeng. Det er derfor svært viktig for Elverum å vinne kveldens kamp på øya. Vi går selvsagt for seier i dagens kamp og må vel se på oss selv som knappe favoritter i kveldens kamp.

 

 

Avkast er klokken 18.00 og kampen kan følges på handballtv.com eller ostlendingen.no. Vi vil også oppdatere på facebook underveis i kampen.

 

HEIA ELVERUM!!!