Gode erfaringer fra » Opp og fram » arrangementet! – Elverum

Gode erfaringer fra » Opp og fram » arrangementet!

Vi snakket med Kalle Björkman i Elverum Håndballs Markedsavdeling etter Opp og Fram arrangementet torsdag.

Torsdag arrangerte Elverum Håndball i samarbeid med flere bedrifter «Opp og fram» på Terningen Arena. Hvorfor valgte Elverum Håndball å gjøre dette?

Vi arbeider hele tiden hardt for å utvikle de aktivitetene vi skaper for våre partnere. Vi skal alltid være en arena for bedrifter i Elverum som vil utvikles, bygge relasjoner og bedre sin kompetanse ipå ulike fagområder. Opp og fram som vi arrangerete sammen med våre partnere Sparebanken Hedmark og Østlendingen er ytterligere en aktivitet som viser at vi mener alvor med å være en viktig aktør i næringslivet i Elverumsregionen.

Er dere fornøyd med oppmøtet dere hadde på torsdagens arrangement? Et slikt arrangement skal gjerne ende opp med noe, hva mener dere at dere fikk ut av denne dagen? «Opp og fram» oppsummert! Var det en suksess?

Til å være første gang vi arrangerte en større seminardag som denne er vi fornøyde med oppmøtet. Drøyt 200 deltagere er en start å jobbe videre med, og det har absolutt gjort oss yente til å utvikle konseptet videre. Vi har fått mye bra feedback og kommer til å evalurere arrangementet. Suksess vet jeg ikke om jeg vil kalle det, men det var absolutt  en veldig vellykket dag som vi skla utvikle videre.