Vi er ute etter revansje mot Halden!! – Elverum

Vi er ute etter revansje mot Halden!!

Elverum-Halden onsdag klokken 19:00

 

I morgen spiller guttene igjen en meget viktig kamp. Halden som var vår overmakt i cupen tar turen opp til Elverum for å kjempe om poengene mot et hjemmelag som har vist gode takter den siste tiden. Halden som har fått igjen den viktige playmakeren Rasmus Carlsson vant ganske komfortabelt mot Drammen i sin siste kamp. Gjestene har rasket med seg hele 12 poeng i årets sesong og ligger dermed likt med de svarte og hvite.

 

Bakerst for Halden har vi den danske keeperen Rasmus Bech. Målvakten som kom fra danske Aalborg har vært en meget viktig spiller for gjestene denne sesongen. Bech spilte over evne når Halden sendte Elverum hjem uten avansement i cupen.

 

En annen spiller som har imponert stort er svenske Victor Skillhammer. Den fintesterke venstrebacken har banket inn hele 56 mål på sine 10 kamper i år. Det gjør at nysigneringen fra Runar er toppscorer for Jonas Willes mannskap.

 

Den gamle Fjellhammer- og Haslumspilleren William Nilsen-Nygaard gjør savnet av vår tidligere venstrekant Michael Thon (la opp før denne sesongen) minimalt. Den tidligere juniorlandslagsspilleren har imponert med sine 41 mål i årets GRUNDIGliga, mange av de har kommet på kontringer, noe som kanskje er hans store styrke.

 

Elverum på sin side er stinne av selvtillit etter 4 strake seiere. To av dem har kommet i Europa der de har vunnet komfortabelt mot Baia Mare og Metalurg (sist søndag). Uansett så hjelper disse seierne kun på statistikken for hva som har hendt tidligere i sesongen. Elverum er avhengig av at alle mann er 100% klare for å kjempe Halden ut av stilen. En fullsatt hall som er med på å bære oss frem til en seier er viktig for Apelgrens disipler.

 

For Elverum er man nødt til å trekke frem den eminente målvakten og kapteinen, Morten Nergaard. Den kommende tobarnsfaren har i den siste tiden storspilt i målet for Taiga´ns menn. Hadde 28-åringen meldt seg til tjeneste for A-landslaget så hadde landslagssjefen fått en vanskelig avgjørelse om hvilke målvakter han burde tatt med til Polen i januar.

 

Den serbiske bombekasteren Luka Mitrovic har vist at han for alvor har funnet formen. Venstrebacken ligger på en fin-fin 4.plass på toppscorerlista i ligaen. Med sine 58 spillemål er det kun Gjøran Johannesen fra Viking som har flere spillemål en Mitrovic.

 

En annen viktig årsak for å komme på kamp i morgen er at vi skal takke av en klubblegende. Jærbuen Kjetil Aanestad måtte dessverre legge ball og sko på hylla etter fjorårets sesong på grunn av skader. På hjemmesiden og på facebook kan du lese og høre intervjuer med den sympatiske høyrekanten som flytter hjem til Nærbø om få dager.

 

Møt opp i Terningen Arena for å se Norges kuleste håndballag spille om to poeng mot Halden. Avkast er 19:00.

 

HEIA ELVERUM!!