Grei skuring i Trondheim – Elverum
Toppscorer Lindboe var en sterk bidragsyter til to nye, deilige poeng!

Grei skuring i Trondheim

Kolstad-Elverum 20-27

Kampen startet som forventet med mange harde og tøffe dueller. Begge lagene virket litt nervøse i starten, noe som gjorde at de første 6 minuttene var målfattige. Sture Erland åpnet ballet før André Lindboe utlignet på straffekast. Vertene måtte nok en gang lage straffekast når de forsøkte å stoppe storebror Øverby. Lindboe brant sitt andre forsøk og lagene var fortsatt likt etter 7 minutter med kun ett mål hver. Målfattig start i Trondheim.

Etter 11 minutters spill går Kolstad opp i en 3-2 ledelse etter at Alexander Børresen har fått en utvisning. Mishels Liaba setter sin første for dagen etter at Kolstad ruller enkelt ut Elverum. I undertallet setter Luka Mitrovic inn sitt første i det han bryter igjennom på utsiden av venstre toer.

Etter 12 minutter ryker Mitrovic på to minutter i en duell med Liaba. Vanskelig å se hva som skjer, men dommeren velger også å vise ut Liaba. Elverum spilte på dette tidspunktet 4 mot 5. Elverum kommer seg unna 4 mot 5 etter at Morten Nergaard enkelt redder et straffekast fra Daniel Brandmo. I angrepet etterpå fører André Lindboe Elverum opp i ledelse med sitt tredje mål for kvelden.

Den hjemvendte sønnen, Steffen Stegavik presenterer seg for første gang etter 16 minutter. Med en frekk skuddfinte sender han Kolstad midtforsvar langt ut i pølsebua, og vipps leder de svarte og hvite 6-4 i Trondheim Spektrum. Vertene misbruker muligheten til å reduserer, og når Sturle Erland drar på seg en utvisning så begynner det virkelig å brenne for de rødtrøyene fra Kolstad.
Elverum klarer ikke å utnytte muligheten. Håkon Følstad på Kolstad reduserer i undertall for vertene etter at Jonas Burud økte til 7-4 i angrepet før. Overtallet ender 1-1 etter at Stegavik pådro seg en utvisning etter den gode aksjonen av Følstad.

Etter 23 minutter får Elverum nok en mulighet til å få kampen inn på sitt spor. De svarte og hvite skal nok en gang spille overtall mot Kolstad. Før overtallet var stillingen 8-6, men to minutter senere har Elverum nettet to ganger etter godt spill. Lindboe og Øverby fører Elverum opp til 10-6 ledelse. Morten Nergaard gjør nok en god redning og Stegavik setter nok en ball.

Elverum går til pause med en 13-8 ledelse etter at Luka Mitrovic setter den siste ballen for omgangen etter at Apelgren la taktikken på en timeout.

André Lindboe gjør en god omgang for gjestene fra Elverum.

Den andre omgangen starter med nesten bare ett lag på banen. Elverum spiller klokt offensivt og kommer alltid til gode sjanser før de avslutter. Noe som resulterer til en stor ledelse midtveis i omgangen. Mye av grunnlaget for den stor ledelsen er en meget solid Morten Nergaard som virkelig har funnet formen i målet til Elverum.

Halvveis i omgangen er Elverum oppe i en 20-12 ledelse etter at Mitrovic og Lindboe har satt henholdsvis 6 og 8 mål hver. Begge spillerne var sterke bidragsyter til at kampen aldri ble mer spennende enn hvor mye Elverum skulle vinne til slutt.

Michael Apelgren og Raymond Hamar fortsetter den gode trenden med å rullere mye på laget. Hele laget blir byttet ut og mange av de som vanligvis spiller mindre fikk muligheten til å vise seg frem. Mange av ungguttene gjør en god figur i kampen, men det er skadeplagede Torbjørn Eide som imponerer mest. Trønderen som tidligere spilte for de røde, gjør noen enkle mål mot sin tidligere lagkamerater. Etter hvert kommer også spillere som David Wattstrøm, Didrik Linderud og Vegard Øien også ut på banen. Selv med mye rullering er det aldri i tvil hvor seieren ville havne.

Elverum gjør en solid bortekamp i en vanskelig arena borte mot Kolstad. Midtforsvaret til Elverum fikk nøytralisert deres store stjerne Mishels Liaba, som kun endte med 2 mål i denne kampen, noe som er uvanlig for storskytteren fra Mastmoen.

Elverums toppscorer ble André Lindboe med sine 8 mål på 9 forsøk.

Neste kamp er allerede på lørdag mot Arendal!