ØSTLENDINGEN med storsatsning på Håndball! – Elverum

ØSTLENDINGEN med storsatsning på Håndball!

Østlendingen har i årevis vært norges håndballavis nr.1. Den posisjonen har de tydeligvis ingen planer om å gi fra seg med det første.
Storsatsning på Livesendinger og alt man trenger å vite på nett, har gitt avisen en ny dimensjon.

Fra å være en avis med god dekning på papiret, har det blitt et mediehus med storsatsning på en av Elverums kanskje viktigste varemerker; Elverum Håndball Herrer!

Nytt fra denne sesongen er at Østlendingen nå streamer alle Elverums kamper på www.ostlendingen.no, i tillegg til livesendiger fra bortekampene er de også på plass med intervjuer, før under og etter kampene.

Tidligere var TV2 eier av Tv-rettighetene,  men etter at Norsk Topphåndball tok tilbake rettighetene sammen med Eurosport Norge, ga det store muligheter for Østlendingen. Der kun fåtallet tidligere kunne følge Elverum Håndballskamper live, leverer nå Østlendingen et produkt åpent for alle med nett-tilgang. Det er et framskritt vi er glade for at Østlendingen er med på å ta videre.

Sene kamper har også gitt avisen utfordringer med å gi leserne håndballstoff i papirutgaven, dagen derpå. Nå har Østlendingen tatt sats og leverer rykende ferske nyheter om Elverum Håndball på sine nettsider rett etter kampslutt og fyller på  med intervjuer, bilder og alt du trenger å vite før, under og etter kampene.

Sørg for å holde deg oppdatert før, under og etter kampene! Følg med på www.ostlendingen.no

Så er du alltid forberedt på Elverums motstandere, statstikk, skader, ja generelt alt du trenger å vite!

Våre bortekamper følger du på www.ostlendingen.no i tillegg til våre hjemmekamper, om du skulle være uheldig å ikke få muligheten til å oppleve stemningen i hallen!

 

Vi er stolte av å ha med oss Østlendingen på laget! Sammen bygger vi identitet og et lag!