Serielederen kommer til Terningen! – Elverum
Klarer Svermen å utfordre disse?

Serielederen kommer til Terningen!

Årets siste seriekamp skal spilles i Terningen Arena og det er serieleder ØIF Arendal som kommer på besøk. Arendalittene har vært meget solide i hele år og det så lenge ut til at de skulle gå ubeseiret gjennom ligaen. De røde og svarte som har trenerlegenden Marinko Kurtovic på benken har vunnet hele 12 av sine 13 seriekamper denne sesongen. Arendal tapte forrige runde mot Halden, men da manglet sørlendingene mange viktige spillere. Man kan kanskje si at de suverene serielederne ikke er i like god form som tidligere i sesongen, men det vil være en grunnløs påstand etter kun ett tap.

 

For Elverum har formkurven pekt i riktig retning. Etter litt ujevne kamper i serien etter Champions League så har Apelgrens mannskap virkelig fått sving på maskineriet. Etter 6 strake seire er det en gjeng full av selvtillit som skal gjøre det de kan for at gjestene får en tyngre vei enn de håper på. Arendal er visstnok veldig skadeplagede om dagen. I følge mine rapporter spilte ikke landslagspiller Magnus Jøndal forrige kamp. Heller ikke Eirik Køpp, Robert Markovic eller David Svenningsen var med i hjemmetapet mot Halden. En annen spiller som har børstet støvet av kanonen (les; skuddarmen) er evigunge André Jørgensen Hofstøl. Den tidligere landslagsspilleren gjorde comeback i forrige kamp og skal også være med mot Elverum på lørdag. Det blir spennende å se hva mannen med de sjukt lange armene kan tilføre Arendal i denne kampen.

 

Som serieleder så er et veldig naturlig at Arendal har mange gode spillere. Vi kan snakke om Jøndal, Paulsen, Medhus og Kenny Ekman som gode spillere hos Arendal, men den aller viktigste er deres kaptein Eirik Heia Pedersen. Den allsidige bakspilleren er den mest stabile spilleren hos gjestene. 25 åringen er ikke den som stikker hodet frem, men han er alltid den som leverer varene. Med sine 41 mål er han en viktig bidragsyter fremover på banen. Lysluggen er også ett beist i ett godt organisert Arendalforsvar. Pedersen er undervurdert av mange, men i våre øyne kanskje den viktigste spilleren hos gjestene.

 

Vi har jo allerede nevnt godeste Sven Erik Medhus allerede. Keeperen som er elsket av sitt kjære Svermen (Supporterklubben til Arendal, som visstnok kommer med ca 50stk), har gjort det meget bra under Kurtovics ledelse. Det står respekt av den gode jobben kristiansanderen har gjort de siste sesongene. Så får vi se om godeste Medhus klarer å levere opp mot sitt beste når Tagia´n og Elverums skyttere vil gjøre livet surt for han.

 

Arendal er kanskje det mest komplette laget ved siden av Elverum når de har fullt mannskap, så det er ingen tvil om dette er en kamp som publikum må få med seg får de tar juleferie. For begge lag er kampen meget viktig. Skal Elverum ha en sjanse for topp 2 i serien må de vinne. Arendal som har hatt ett godt grep om serien, er ikke mange poengene foran Haslum ved tap i Terningen Arena.

 

For Elverum er det stort sett likt som i hele høst. Alle mann er klare for kamp unntatt Erik Toft. Det vil bli spennende å se hvordan Apelgren og Hamar disponerer mannskapet i den aller siste kampen i en meget krevende vårsesong. Spillere som Luka Mitrovic, Lindboe og Øverby har spilt veldig mange kamper uten altfor mye restitusjon.

 

Gjør deg ferdig med julebakst og alle julegaver. Klokken 18:00 er det Terningen Arena som gjelder.

 

Her får dere se:

Dobbeltmesteren mot sluttspillmesteren.

Jøndal vs Lindboe i landslagsduell.

Svensk trenerduell: Marinko vs Apelgren

Supporterduellen Svermen mot Taiga´n… Selv om dette blir lett match for våre fantastiske supportere.

Vår egen Morten Nergaard mot Sven Erik Medhus i en keeperduell

 

Tørr du å bli hjemme i dag?

 

 

HEIA ELVERUM!!!