Tidlig julegave! Apelgren signerer for 2 nye år med EHH! – Elverum

Tidlig julegave! Apelgren signerer for 2 nye år med EHH!

Vi presenterer en tidlig julegave til alle våre supportere. Mannen som siden han tok over som hovedtrener for et drøyt år siden har gitt oss både sluttspillgull og Champions League gruppespill, Michael Apelgren har i dag blitt enig med Elverum Hndball Herrer om en forlenging av kontrakten på 2år! Svensken som har gitt oss mer enn vi kunne ane og drømme om for et drøyt år siden,har vist at han er rett mann for klubben.

 

«Vi er veldig glade for å kunne presentere at vi i dag har blitt enige med Apelgren om en 2års-kontrakt med EHH. Apelgren kom til oss som et friskt pust og har levert til de grader, og over forventningene sammen med laget. Det er uvurdelig for klubben å få lov til å fortsette dette samarbeidet. Apelgren har startet en ny epoke for Elverum Håndball Herrer. Det skulle bare mangle om han ikke fikk videreføre den fantastiske jobben han har gjort, vi har troen på at han kan få til mer sammen med dette laget!» sier Bjørnar Myren, Sportlig leder i EHH.

 

Svensken har den siste tiden blitt linket til sin gamle klubb Puerto Sagunto fra Spania. Dagens signering er et bevis på at svensken har funnet seg tilrette i Norges håndballby nr.1.

» Muligheten for Champions League er større og bedre med Elverum og jeg liker meg her, vi har funnet oss godt tilrette», sier Apelgren til avisa Østlendingen.

Nå kan vi bare vente å se hva fremtiden bringer. Hittil har den ikke skuffet!