Vil du skrive/ fotografere for Elverum Håndball? – Elverum
Vil du teste dine journalistegenskaper? Nå har du sjansen hos Elverum Håndball! Foto: Magnus Stenseth

Vil du skrive/ fotografere for Elverum Håndball?

Elverum Håndball er på jakt etter deg som vil være med å bidra i vårt media-team! Vi er i dag tre stykker, Magnus Stenseth, Lasse Lundby og Hein Sverre Ekeberg, men vi trenger flere. Liker du å ta bilder, skrive, intervjue, redigere eller filme? Hva med å bli en del av gjengen som sammen bidrar til å gjøre Elverum Håndball Herrer til nummer 1 på media fronten i Norsk håndball!

Vi søker folk som brenner for Elverum Håndball og liker å skape med lyd, video, bilde og skriftlig! Som en del av Norges beste media-team ville du se uante muligheter og du kan gjøre det du er god til sammen med dine kollegaer i media-teamet!

Hvordan fungerer det?
Elverum håndballs har et mål om å bli Norges beste håndball klubb på sosiale medier og på nett. Det gjør vi sammen med de frivilliges innsats og med deres engasjement. Det finnes ingen krav til hvor mye eller hvor lite man skal bidra med, ditt eget engasjement avgjør hvor mye og hva slags stoff du kan hjelpe oss med å skape, men i noe takt for best mulig kvalitet på produktet! Du velger selv hva du vil bidra med, enten det er artikler, intervjuer, bilder, videoer eller design.

Hva får man da ut av å være med i Elverum Håndballs media-team?
Det er ingen økonomisk gevinst, teamet drives kun av kjærligheten til håndballen og muligheten til å utfordre seg selv. Det tidligere nevnte målet om å bli Norges beste er et prestisjefylt oppdrag! Rent konkret kan man få dette ut av å være med i vårt media-team:

*Utvikling av dine skriveferdigheter
Skriveegenskaper er ettertraktet i mange bransjer og kan man vise til tekster av kvalitet på en stor side i Norge har man en bra fordel.

*Utvikling av dine ferdigheter med bilde og video
De perfekte bildene, eller den perfekte filmingen kan gi deg store muligheter. De beste bildene og videoene deles og når mange. Her kan det ligge uante muligheter for suksess om du søker utfordringer som fotograf eller vil jobbe med video!

*Få gode erfaringer på din CV
Det er ofte av stor betydning å ha skaffe seg gode kontakter og referanser for å nå drømmejobben. Som en del av Norges beste media-team har du uante muligheter til å skape gode nettverk og få en god referanse på din CV.

*Kontaktnett
Et uvurderlig kontaktnett ligger og venter for den som er klar til å fordype seg i håndballen.

Interessert?
Send en mail til web@ehh.no, med kort informasjon om deg selv og hva du ønsker å bidra med!