En gigant tar farvel, Luka Mitrovic til Gorenje! – Elverum
Nøkkelspiller Luka Mitrovic Foto: Magnus Stenseth

En gigant tar farvel, Luka Mitrovic til Gorenje!

Serbieren til slovenske RK Gorenje Velenje!

Elverums Luka Mitrovic har medelt klubben at han etter denne sesongen velger å flytte på seg, det er den slovenske toppklubben RK Gorenje Velenje som står for tur for den tidligere serbiske landslagspilleren.

Luka Mitrovic kom til Elverum høsten 2014, og har bidratt tungt til Elverums deltagelse i EHF Champions league. Mitrovic har vist at han er en spiller som kan avgjøre kamper, og har hittil i sesongen scoret 78 mål i GRUNDIGligaen, og innehar en 3.plass på toppscorerlista i ligaen.

Luka Mitrovic blir far i mai, og det har lenge ryktes at større klubber har fulgt godt med på Elverums hardtskytende bakspiller. Mitrovic ble et navn på manges lepper etter praktmålet som sikret Elverum seieren borte mot Kadetten Schaffhausen i EHF Champions League høsten 2015. han har vist seg som en kvalitetsspiller og gitt Elverumspublikummet mye å juble for, både i Champions League og i GRUNDIGligaen.

Mitrovic scoret 107 GRUNDIGLiga-mål i sin første sesong i klubben og noterte seg nylig for hele 57 scoringer i EHF Champions League. Han har tildligere spilt i den danske klubben Nordsjælland, men også for Aalborg og Skive i Danmark.

Vi har gitt Mitrovic beskjed om at vi ønsket ha han med videre, men vi har selvfølgelig forståelse for at han nå velger å dra nærmere hjemme i og med at han blir far i mai. Luka har vært en viktig spiller for Elverum og det er synd og miste han, selv om vi var forberedt på at det kunne komme. Nå satser vi på at han kan være med å bidra til ny deltagelse i Champions League før han forlater skuta til sommern, sier sportslig leder i Elverum Håndball Herrer, Bjørnar Myhren til EHH.no

Elverum Håndball er glade for den tid Luka Mitrovic har vært i klubben, vi har lært mye av Luka og er stolte av at vi nå kan sende han videre til til en av Europas toppklubber.