Internasjonal stjerneving ;Tamás Iváncsik til Elverum! – Elverum

Internasjonal stjerneving ;Tamás Iváncsik til Elverum!


Den ungarske stjernevingen Tamás Iváncsik har blitt enig med klubben om en kontrakt ut vårens sluttspill.

Iváncsik har en lang merittliste og kommer fra Steffen Stegaviks tidligere klubb Baia Mare i Romania. Laget Elverum tok 3 poeng mot i Champions League gruppespillet!

Ungareren ble nylig fristilt fra sin kontrakt med Baia Mare og Elverum som har blitt en het potet i det Europeiske håndballmiljøet har tiltrukket seg en spiller i verdensklasse!

Elverum har jobbet hardt og godt de siste årene, denne signeringen viser at arbeidet bærer frukter når internasjonale stjernespillere søker til norges håndballby nr.1!

Europa har fått et innblikk i Elverum håndball gjennom vårt harde arbeid og ikke minst våre prestajoner i Champions League. Elverum skal være et lag i toppen, vi blir oppdaget og spillere som Tamás Iváncsik velger Elverum som destinasjon. Elverum har en håndballkultur som har begeistret hele Europa. Spesielt har Champions League åpnet opp en helt ny verden for klubben, en mulighet som har kommet av en fantastisk dugnadsgjeng, et fantastisk publikum, en vinnervilje i laget og en destinasjon for håndball som de andre misunner oss! Når spillere som har spilt i den tyske Bundesligaen slik som Tamás Iváncsik kommer til Elverum mens han enda er på sitt beste, viser at vi har gjort så mye riktig!

Iváncsik ble i 2008 kåret til årts ungarske spiller og har mange landskamper for Ungarn i bagasjen.

Dette er en kontrakt hele Elverum skal være stolt av. Denne kontrakten er det ELVERUM, NORGES HÅNDBALLBY som skal ha æren for!