MOT I FRITID 11.02.2016 – Elverum

MOT I FRITID 11.02.2016

Til
LAGLEDERE, TRENERE, OPPMENN, FORELDRE OG ANDRE INNENFOR G OG J – 2003, 2002, 2001, 2000, 1999.

Elverum er en kommune med MOT, alle ungdommene på Hanstad og EUS møter MOT opptil 13 ganger i løpet av 3 år på ungdomsskolen. I tillegg er vi inne i MOT i fritid – her skal flest mulig skoleres innen MOTske holdninger. Det eneste som kreves av de voksne rundt lagene er at de har et innblikk i de verktøyene vi i MOT bruker for å trygge ungdommen.
MOT er en holdningsskapende organisasjon som jobber for og med ungdom.
MOTs mål er å bidra til robuste ungdommer og trygge ungdomsmiljø – for å oppnå dette må vi spille på lag. Vi må jobbe for at MOT skal være en rød tråd i ungdoms hverdag, gjennom skolen og på fritiden.
Derfor arrangeres det er kurs for MOT i fritid: Elverum Ungdomsskole – filmrommet (setter opp plakat )

TORSDAG 11 FEBRUAR 2016 KL 18.00 Send påmelding til meg! Minst 2 pr lag!!!
Lene Bakkedal
MOT.informatør EUS
Lene.Merete.Bakkedal@elverum.kommune.no