Seier over Kjelling&co – Elverum
Toppscorer og banens beste spiller! LINDBOE!

Seier over Kjelling&co

Elverum-Drammen 25-20

Kampen starter veldig dårlig for begge lag. I starten er det mange tekniske feil og enkle bom for både Elverum og Drammen. André Lindboe fører vertene opp i en ledelse etter en teknisk feil av DHK, men etter 5 minutter er det gjestene som leder 2-1 etter at Øivind Frigstad har satt to baller bak Morten Nergaard.

Etter 8 minutter er begge lag like langt. Lindboe setter sin andre scoring for dagen etter at Mitrovic skaffer et straffekast for vertene. I angrepet etterpå går de svarte og hvite opp i ledelse 4-3. Frigstad er uheldig i avslutningen, og Elverum er effektive i kontringen. Øverby setter ballen enkelt under en Kolstad Holm i målet til Drammen. Nevnte Holm hadde i likhet med Nergaard en meget fin start på kampen.

Rein Havang presenterer seg for andre gang i det han sender gjestene fra Drammen opp i en 7-6 ledelse etter 15 minutter. Hjemmelaget er ikke aggressive nok i sitt forsvarsspill, noe som gjør at både Frigstad og Havang får gode arbeidsforhold for gjestene i den blå drakta.

Luka Mitrovic sender Lasse Larsen helt ut i pølsebua i første angrep etter timeouten til Kristian Kjelling. Elverum går opp i en 8-7ledelse. DHK gjør tre enkle tekniske feil, men Elverum er ikke stort bedre i perioden etter målet. Etter tjue minutters spill av kampen kan den oppsummeres som ganske svak forestilling av begge lag.

Rein Havang gjør fire mål på rad, og vipps så er gjestene oppe i en 11-8 ledelse over Elverum. De to siste fra straffemerket etter at Elverum har vært litt for tøffe i sitt forsvarsspill. Heldigvis for vertene gjør Stegavik en god aksjon mot Larsen. Trønderen skaffer Elverum en god mulighet til å komme inn i kampen igjen. Straffe og utvisning gjør at vertene ikke mister kontakten. Lindboe var som vanlig meget sikker fra merket, mot en ellers så god Kolstad Holm.

Håkon Ekren setter inn sitt første mål for dagen til stillingen 10-11 til DHK. Drammen som setter innpå en ekstra utespiller når de har en mann mer, rekker ikke å sette inn keeperen når Elverum setter full fart fremover. Ekren oppfatter situasjonen litt seint, men i tide til å sette ballen enkelt i mål.

Elverum setter inn tre strake og går til pause med 13-11 ledelse etter at DHK ledet 11-8 like før pause. Det er Lindboe, som for øvrig gjorde en strålende omgang som fikk æren av å kontre inn Elverums 13. mål.

Første omgangs beste spiller var Kolstad Holm, tett fulgt av Lindboe for vertene.

André Lindboe fortsetter den gode trenden fra første omgang i starten av den andre. Larvikgutten setter Elverums to første mål i starten av omgangen. Men Christian Spanne gjør alt han kan for at gjestene ikke skal dette for langt etter. Kantspilleren setter to baller fra bakspillerposisjon og har et meget god innspill til linje.

Allerede etter 5 minutter mener Kjelling at han må ta en prat med guttene sine. Elverum har fortsatt en ledelse på to mål etter at Mitrovic finter Havang ut av hallen. Godt gjort av serberen som forlater de svarte og hvite etter sesongen.

Kun 4 minutter senere tar Kjelling nok en timeout. DHK finner ikke ut av forsvarsspillet til Elverum og den ferske treneren legger slagplanen. Spanne som hadde en god start på omgangen får mye tillit, men nå har Nergaard bedre kontroll på den tidligere landslagsspilleren.

Luka Mitrovic setter virkelig preg på kampen når han setter inn to raske mål. Plutselig er Elverum oppe i en ledelse på 5 mål når det kun er igjen 14 minutter av kampen. André Lindboe får en gyllen mulighet til å øke ledelsen i Stegavik skaffer hjemmelaget en straffe, men den ellers så sikre kantspilleren skyter en helt forferdelig straffe en meter utenfor målet til Kolstad Holm.

Drammen gjør et siste forsøk på å snu kampen i sin favør når de legger ut merke på Stegavik og Mitrovic. Apelgren svarer med å ta ut en Ivanscik som ikke har fått veldig mye å jobbe med. Han setter inn Ekren til spillet 4 mot 4. Elverum ledet på dette tidspunktet 22-16, og det var bare 12 minutter igjen.

Elverum får en god mulighet når en svak Kennie Boysen blir utvist for gjestene, men Elverum og Håkon Ekren benytter seg ikke av muligheten til å gå opp i en enda større ledelse. I stedet er det Spanne som tenner et lite håp for gjestene.

Lindboe er i godt spillehumør i kampen mot Drammen. Han smeller inn en ledelse på 6 mål når det kun er igjen 6 minutter. Kantspilleren skyter over Boysen via tverrliggeren og i mål. Meget sterk prestasjon av kantspilleren som også er en av toppscorerne i ligaen.

Elverum gjør det ikke veldig bra de siste minuttene, men kampen er aldri truet. Vertene vinner komfortabelt 25-20 i en kamp der de ikke gjør mer enn de må. Sterk seier på en litt rotete dag. Kantspiller Lindboe var best for vertene.

Nå venter Stord på lørdag! Gratis inngang. Vi ses i hallen.