Gratiskamp mot Stord! Kommer du? – Elverum

Gratiskamp mot Stord! Kommer du?

Nå er det endelig duket for årets folkefest i Terningen Arena. I årets kronekamp er det vestlendingene Stord som er motstander. Laget med de hvite og svarte draktene fra øya skal virkelig få kjenne på hvordan det er å møte 2000 stolte og tradisjonsrike Elverums supportere i hallen på lørdag. De skal også møte en gjeng som er stinne av selvtillit. Stord derimot sliter både økonomisk og sportslig. Den sportslige satsingen har blitt trappet ned den siste tiden pga økonomien. Hele 4 spillere ble sagt opp i den siste tiden, og igjen står de med Mario Matic og en rekke andre unge spillere. Laget har for lengst innsett at de kun har æren å spille for, og kommer derfor til Terningen Arena med lave skuldre.

 

Om vi skal trekke frem noen spillere på Stord må det nesten være den lovende midtbacken Mario Matic. Gutten som kommer fra Stavanger er en meget god playmaker som har et høyt nivå inne. Unggutten som tidligere har spilt for Runar er den viktigste spilleren i et urutinert mannskap.

 

En annen spiller er evigunge Ingemar Olsson. Den anvendelige bakspilleren har nok vært bedre tidligere, men har kapasitet til å gjøre livet surt for Børresen, Mehl og resten av forsvaret til Elverum. Jesper Traberg er en anvendelig og viktig spiller for Stord. Dansken som er det man kan kalles en potet, er en god spiller som er like god på kant som på strek.

 

For Elverums del er nok de aller viktigste deg, ja deg. Kom til hallen, kle deg i hvitt og ta en del av denne herlige festen. Kampen er gratis, og det er ingen grunn til at du skal holde deg hjemme. Taiga´n og resten av Elverums befolkning har i en årrekke vært en viktig, om ikke den viktigste årsaken til at laget har gjort det bra. Bli med på kamp. Dette blir en folkefest.

 

Utenom deg, så har jo Elverum også noen habile håndballspillere i stallen. Vi kan trekke frem 10-12 stykker som kan være med å prege kampen. Stallen til Apelgren er såpass solid at det skal mye gjøres for at Elverum ikke vinner kampen mot Stord om de har en vanlig dag, men Stord er også så gode at Elverum taper om de ikke finner sitt vante nivå. Det er dette som gjør denne ligaen så spennende. Alle kan slå alle.

 

Om redaksjonen allikevel skal trekke frem to spillere før denne kampen så må det være Håkon Ekren og André Lindboe. Ekren har i hele år spilt annenfiolin bak en god Stegavik, men viser alltid at han stadig kommer nærmere og nærmere en startplass. Hanstadgutten har for alvor vist at han nå kan komme inn å prege matcher. Utrolig artig at lokale unggutter viser tålmodighet og fremgang i treningsarbeidet, som igjen gir gevinst i kamp.

 

Til slutt må Lindboe få et par setninger. Eliteseriens toppscorer som signerte ny kontrakt med oss er kanskje den beste spilleren i ligaen. Tryllekunstneren som til tider lekte med en formsterk Kolstad Holm i forrige oppgjør viser gang på gang at han har det lille ekstra som kan bli viktig for Elverum inn mot sluttspillet. Det må være fantastisk for Apelgren og Hamar å ha en sånn spiller som alltid leverer varene.

 

Lørdag klokken 15:00 smeller det i Terningen. Skaff billett nå. Det er snart fullt.

 

HEIA ELVERUM.