LINDBOE klar for ett nytt år i Elverumstrøya! – Elverum

LINDBOE klar for ett nytt år i Elverumstrøya!

Elverum Håndball Herrer kan i dag meddele at André Lindboe har skrevet en ett års kontrakt med klubben.

Lindboe har vært på alles lepper etter et fantastisk Champions League og landslagsspilleren er ikke ukjent med tilbud fra utenlandske klubber.

Det er derfor med glede at vi i dag kan meddele at André velger å bli i Elverum nok en sesong.
André har levert med hjertet utenpå drakta i en årrekke, og har den siste sesongen storspilt i EHF Champions League hvor han i tillegg til å bli 8.mann på toppscorerlisten også ble tatt ut i rundens lag i Champions Leagues 10.runde.

Lindboe er en spiller med stå på vilje, scoringsteft og ikke minst en sirkusartist. Flyvere, høytflyvende kontringer og lekre skudd har blitt et kjennemerke fra Larvik-gutten, gjennom hans tid i Elverumsdrakta. Nå ligger det altså an til nok en braksesong med lekre håndballkunster fra 27-åringen.