Bakken Øien og Lindboe lekte med Stord! – Elverum

Bakken Øien og Lindboe lekte med Stord!

Det var duket for festlørdag i Terningen Arena. Stord kom på besøk til og skulle hamle opp med gutta fra skogen.
Nesten 2000 tilskuere var på plass og Kronekampen 2016 kastes i gang.
Før kampstart sto nysigerte Lindboe på midtbanen å signerte kontrakten for nok en sesong i Elverumstrøya, i denne kampen fikk vi se hvorfor!

Kampen startet som den ofte har startet for Elverum denne sesongen, alt for raske avslutninger og klønete pasninger. Først er etter 3 minutter kommer det første målet på en straffe til Stord. Petter Øverby varter deretter opp med en lekker scoring i motsatt enda. Lindboe jobber steinhardt etter ballen og vinner den bestandig. Det blir ufarlige skudd på mål fra begge lag i starten, kampen har ikke helt satt seg og det minner om en hvilken som helst kamp akkurat nå.

Så setter Elverum i gang kjøret! Petter varter opp med nok en herlig scoring, før Lindboe setter seg på scoringslista med sitt første. Godt forsvarsspill hos Elverum, gir raske avslutninger. Etter 9minutter deles kampens første 2 minutter ut, og det er Stord-spiller Mario Matic som må sette seg på benken etter å ha gått rett i halsen på Mitrovic.
Nikolaj Mehl har ikke vært den mest scoringsrappe etter jul, men den danske slegga viser at han kan når han vil. Dundrer inn 4-1 til Elverum. Petter Øverby får leke fritt på streken og setter to raske, og Mehl kan ikke bare score, han kan også sende pasninger rett i klypa på Lindboe som setter sitt andre.
Stords nr 17 Haaland vi være med i kampen og dundrer inn en ordentlig skudd rett i nota bak Bakken Øien. Mehl er nok engang i siget og der er stillingen 8-5 til Elverum. Streken er vidåpen og det gir store rom for Elverum. Det gir Tamas Ivanscik muligheten til å sette sitt første første for kvelden.

Stord drar seg igjennom Elverumsforsvaret og legger opp en herlig lobb, men der er Bakken Øien med en finger på den og ballen treffer stanga. Det går fort nå, Stords spiller nummer 33 Jesper Traberg pådrar seg 2 minutter etter å ha vært for sen, gir straffe til Øverby som Lindboe setter enkelt. Ivanscik varter deretter opp med skudd fra god vinkel og det står 11-6 på talva.

Elverum spiller godt bakover. Det blir noe rotete i Stordforsvaret, noe som gir ogd plass for Elverum til å boltre seg med sitt spill. Elverum raser på og Lindboe løper og scorer! Han har virkelig fått målteft, etter å ha skrevet kontrakten i det han entret banen før kveldens kamp.

Resignerte Lindboe viser at han er farlig fra flere posisjoner og dundrer inn et par lekre fra backposisjon. Det er noen farlige pasninger fra Elverum, men Stord får ikke tak på ballen, noe som gjør at Elverum får gjøre som de vil. Bak i kassa står Vegard Bakken Øien som en vegg.

Omgangen avsluttes med stil da Tamas Ivanscik varter opp med dobbeltflyver til Lindboe som får hele hallen til å måpe! Vakkert! Pausen er her og det står 19-10 på tavla!

2 omgang blir en ren transportetappe for Elverum. Stord spiller som de helst vil hjem. Bakken Øien stenger buret og varter opp med flere dobbeltredninger. På benken sitter kaptein Nergaard å koser seg over ungguttens klassespill. Også er Lindboe i et scoringsmodus som ikke ligner noe i ettermiddag!
Han banker inn hele 13 mål denne kampen! Det blir aldri spennende Elverum tar en enkel 39-19 seier!

Banens beste for Stord blir Mario Matic
Mens Lindboe nok engang krones med både publikumsprisen og banens beste.

1954 så kampen i Terningen Arena. Et godt bidrag til pengekassa! En flott kamp med mye sirkus, her fikk alle valuta for oppmøte!