Herlig seier mot Halden – Elverum

Herlig seier mot Halden

Halden-Elverum 22-29

Endelig bryter Elverum den lille forbannelsen som har hengt over oss i Remmenhallen. Vi tar komfortabel seier etter at Halden yppet seg litt i starten av kampen. Kampen startet på best mulig måte for gjestene fra Elverum. Etter at Simen Fredriksen var frekt frempå og sendte vertene i ledelse, scoret vi 4 mål på rad og fikk en komfortabel ledelse. Kanskje det var tanker om at dette gikk lett som var årsaken til at Halden kom tilbake igjen i kampen.

Jonas Wille tok en timeout, og Halden vant den neste perioden hele 6-0. Etter denne perioden på ca. 10 minutter tok nok en gang Elverum over kampen. Vertene ble gjort til statister, og bakerst sto kaptein Morten Nergaard en fantastisk kamp. Til pause kunne de svarte og vite juble for en 12-8 ledelse i en omgang som var preget av mye tekniske feil, skuddbom og to gode keepere på hvert sitt lag. Nevnte Nergaard reddet også hele 3 straffer av den såkalte straffeeksperten Simon Aulen.

I den andre omgangen var det egentlig aldri i tvil om hvor de to poengene skulle. Elverum var meget solide i sitt angrepsspill. Luka Mitrovic var faktisk Mamelund-god i denne kampen (lagde mål når han selv hadde lyst) Mitrovic ender på hele 8 mål ifølge handball.no, mange av de var herlige susere fra langt utenfor 9 meter. Serberen er i form inn mot sluttspillet. Halden prøvde flere ganger på å ta ute Mitrovic med både merke og 3-3 forsvar, men gang på gang var den allsidige bakspilleren for smart for østfoldlaget. I de periodene med frimerke var både Lindboe og Ivanscik gode for Elverum. Med hjelp av Stegavik og Mehl fikk stjernekantene muligheten til å hoppe inn fra på gode og dårlige vinkler. Begge to er kantspillere av ytterste format, og selv en god keeper som Rasmus Beck måtte kapitulere i mange av disse situasjonene.

For Haldens del var det William Nygaard-Nilsen som var den beste spilleren. Kantspilleren holdt laget sitt nesten alene inne i kampen med sine 8 scoringer. Mange av de kom i perioder der Elverum var i ferd med å sette den berømte spikeren i kista. Selv om Elverum gjør mange tekniske feil i kampen, er det allikevel en meget sterk prestasjon å vinne med hele 7 mål mot laget bak seg på tabellen. Det er mye selvtillit som ble spilt på seg i denne kampen for gjestene.

Takk til vår fantastiske supportergjeng som nok en gang viser at de er best i Norge.