Målet er å vinne- bonusen er rekruttering! – Elverum

Målet er å vinne- bonusen er rekruttering!

Erik Toft, Håkon Ekren, Didrik Linderud, Morten Nergaard, Vegard Bakken Øien, Petter Øverby, Jørgen Jansrud, Aleksander Børresen, Lars Nordberg. Høres de kjent ut? De er hvertfall kjente for Erlend Mamelund og Tom Eirik Skarpsno, for flere av dem har nemlig snurt Haslum for både poeng og titler. Onsdag har de planer om å gjenta bedriften.

Mange av dem er enda unge, mange av dem har knapt startet sin karriere i norske topphåndball, men de har allerede gjort seg bemerket ute i Europa. Felles for dem alle er at Elverum Håndball har vært springbrettet og grunnelementet i håndballkarrieren, og de spiller på Elverums A-lag sesongen 2015/2016.
Det betyr at de får spille på lag med de beste, og kan bli enda bedre!

Hvordan skape Norges beste håndballag? La unggutta få spille med de beste (Luka Mitrovic, Tamas Ivanscik, Andrè Lindboe). Sørg for å ta med en bøtte norsk erfaring og rutine (Lars Nordberg, Morten Nergaard, Steffen Stegavik, Aleksander Børresen). Krydre det hele med moralsk støtte og kreativitet (Kalle Björkman, Nikolaj Mehl) Du har nå det perfekte springbrett ut i internasjonal håndball hvor du kan bli best!

Jonas Burud (rundspilte Limburg Lions i Champions League kvaliken)
Didrik Linderud (kjørte over Lillehammer helt alene i NM)
Erik Toft (sluttspillkongen)
Vegard Bakken Øien (Norges nest beste keeper etter Morten Nergaard)
Håkon Ekren (underarmslegga, 37 mål GRUNDIGligaen 2015/2016)
Petter Øverby (overlegen i Champions league)
Jørgen Jansrud (fremadstormende talent)

I januar overkjørte Elverums unggutter Haslums unggutter.
I mars overkjørte de Runar, på onsdag tar de Haslum igjen. Spørsmålet er om Haslum tørr å stille med samme lag som i januar eller om deres «unge egenproduserte mannskap» er et spill for galleriet.

Elverum kommer til å stille med et lag som er ute etter å vinne, være vinnere og vinne sammen, fordi unggutta fra «skogen» fortjener å komme ut i Europa og møte den beste motstanden man kan møte. Fordi det gjør oss bedre! I Elverum spiller vi på lag og vil ha med alle ut i Europa. For Elverum handler håndballom å vinne kamper, rett og slett!

Så er det selvfølgelig ingenting som er så viktig for å bygge et lag og for å rekruttere og skape unge spillere, som å få hjelp av Norges beste publikum til å vinne! Så på onsdag blir kanskje også Haslum litt bedre, med Taiga`n på tribunen!

Vi gleder oss til kamp!
Velkommen skal du være til krigen om 2.plassen!