Taiga’n og Elverum støtter Norge i Herning – Elverum

Taiga’n og Elverum støtter Norge i Herning

Vi tok en prat med Elverumssupporterne som reiser til Herning i helgen. Hein Ekeberg og Bente Korsbakken setter ord på sitt engasjement!

Som vanlig er Taiga’n Supporterklubb godt representert når Håndballgutta skal ut å spille OL-kvalik. Hva er det som gjør at dere velger å ta turen til Herning?

Her er det viktig å få fram at turen er på privat initiativ, og ikke gjennom Taiga`n som supporter klubb.
Grunn til turen er vel rett og slett for at vi er glade i og kanskje over gjennomsnittet intresert håndball og spesielt herrehåndball. Det er jo å veldig stas når vi har nåværende og tidligere spillere fra Elverum på landslaget, og også Christian.
Her kan vi også trekke inn det sosiale fra vår gruppe, i tillegg blir vi «kjent»/ kommer i kontakt med andre norske supportere . De fleste som er med var med til Em i Poelen

Det er herlig å se at Elverums egene supportere stiller opp for Norge, hvor mange er dere som tar turen denne gangen?

Vi er 21 stk som drar sammen til Herning. De fleste er Taiga`n medlemmer, men ikke alle.

Flere av dere var jo også deltagene på tribunen når Norge spile EM i Polen. Hva forventer dere av Berges menn når som de skal ut i OL-kvalik?

Landslaget er jo på full fart frem, men vi kan ikke bli skuffet om de ikke klarer å kvalifisere seg til OL. Samtidig er det ikke en umulig oppgave, da de 2 beste fra gruppa kvalifiserer seg til Rio. For at dette skal lykkes må de få ut det beste av laget over de 3 kampene på like mange dager, det er et tøft kampprogram. Dagens landslag har jo vist at de kan slå alle, så her er alt mulig.

Det er ingen tvil om at Norges håndballgutter har fått stor oppmerksomhet etter bragden i Polen. Tror dere Norge kan gjenta rekken storseiere og ta seg til OL?

Som sagt Norge har vist at de kan slå alle. Fortsetter vi den gode jobben vi gjorde i EM så har Norge alle muligheter!

Landslaget består av mange spillere. Hvilke spillere ser dere som supportere mest opp til og hvilke spillerer tror dere blir avgjørende for Norge i Herning?

Lindboe, Øverbye og Gullerud er klart de vi ser mest opp til. Som Norges supportere heie vi selvfølgelig på hele laget, men ekstra på «våre» spillere.
Keeperne og Myrhol kan fort bli avgjørende.

Taiga’n er Norges mest kjente håndballsupportere, hva skal dere gjøre for å få oppmerksomhet i Herning?

Heie og støtte gutta og laget som vi pleier å gjøre.
Representere og synliggjøre Norge (og Elverum) på en god måte.