Oppsummering av sesongen og lite blikk inn mot sluttspillet – Elverum

Oppsummering av sesongen og lite blikk inn mot sluttspillet

 

Oppsummering av årets sesong.

 

I årets serie har vi virkelig fått testet oss. Laget i svart og hvitt som alle lag elsker å slå. Laget fra Elverum som har spilt årets kamp i hele 22 runder, ikke fordi de selv har uttalt det, men motstanderen. Haslum, Fyllingen, Halden, Bodø, Arendal, Drammen, ja alle lag synes kampene mot oss er de artigste. For oss er årets siste kamp den viktigste. Vi håper at det står om den gjeve billetten til Champions League, noe som hele tiden har vært vår målsetning. Vi er håndballens Rosenborg. Ikke det at vi har vunnet ligaen 14 ganger på rad, men vi er det laget som motstanderne elsker å slå, for enhver pris. Hvorfor er det egentlig sånn?

 

Sesongen har vært full av høydepunkter og noen nedturer. I en hektisk periode før jul gikk vi på en del kjipe tap. Fyllingen og Halden ble for sterke i løpet av en uke, og dermed røk nok både serie og cupen. Vi hadde før sesongen to uttalte mål. Champions League og sluttspill, men det var fortsatt bittert at cupfinalen røk en sen høstkveld i Halden. Mot Bodø vant vi veldig komfortabelt i Terningen Arena: Bodø manglet også en av sine beste spillere denne kampen, og det er et helt annet lag vi møter i sluttspillet.

 

Etter dette røk vi på et velfortjent tap mot Tom-Eirik Skarpsnos menn i Terningen Arena. Vi var kjepphøye før kamp, og fikk virkelig smake kj….. Kampen var ikke noe særlig fra vår side, og vi innså da at også sølvet i serien lå langt unna vår rekkevidde. Etter dette hadde vi noen oppturer før vi nok engang ble satt på plass i egen hall. Denne gangen var det Arendal som var for sterke. Fellesnevneren for disse kampene var at vi ikke satt igjen med noen god følelse. Vi hadde rett og slett gjort dårlige håndballkamper, og vi klarte ikke å dra med oss det positive fra Champions League inn i grundigligaen. Selvsagt var jo også litt av grunnen at både Haslum og Arendal er to meget gode håndballag, men vi følte i hadde et uforløst potensial her hjemme.

 

Etter jul fikk vi virkelig fått fart på maskineriet i ligaen. 9 overbevisende kamper på stripe har igjen gjort at de andre trenerne frykter oss i sluttspillet. I serien endte vi på en ålreit 3.plass, men det er bittert å tenke på at vi hadde sølvet halvveis nede i lommen, og var på vei ut i bussen. Uheldigvis hadde vi trøbbel med bussen, og sølvet ble igjen i Bærum. Fullt fortjent nå vi klarer å rote det bort de siste fem minuttene av kampen.  At Arendal sier at vi er den største favoritten i sluttspillet må vi nesten si takk til. Arendal har vært helt suverene i årets sesong, og det er merkelig at de ikke ser på seg selv som sterke nok til å ta tittelen.
Vårsesongen har vært preget av en meget god Luka Mitrovic. Serberen har i hele 2016 levert de såkalte varene. I tillegg til har vi en målkåt Lindboe som virkelig har funnet frem tryllekunstneren i seg. Med dette i bakhodet kan det bli ett sluttspill som blir meget spennende, og vi håper å se akkurat deg i hallen!

 

Første kamp spilles søndag 17.04. Det er fortsatt igjen biletter(skrevet 08.04), men det er lurt å skaffe den så raskt som mulig.

 

Håper vi ses i hallen!!

 

HEIA ELVERUM!!