Børresen forlenger med Elverum! – Elverum

Børresen forlenger med Elverum!

GLADNYHET!

Han er høy, han gir seg aldri og han er lojal.Nå har Aleksander Børresen skrevet en ny 2-årskontrakt med Elverum Håndball Herrer!!! Børresen har vært med i en årrekke og viser stadig at han er å regne med både fremover og bakover på banen, selv med skader har han bitt tenna sammen og blødd for drakta.
En vinnerskalle og en kjernekar har forlenget med Elverum.
 
«Vi er veldig glade for at Aleksander Børresen har valgt å forlenge kontrakten med Elverum med to år til. Aleksander er en av Norges beste strekspillere, 100% profesjonell og vet hva som kreves for å vinne titler. I tillegg bidrar han til kontinuitet i klubben.», sier sportslig utvalg i EHH v/Nils Kristian Myhre til EHH.no
ALEKSANDER BØRRESEN
Spillernr: 7
Fødselsdato:30.08.1985
Posisjon: Linjespiller
Tidligere klubber: Elverum, STIF Håndball
En herlig nyhet midt i et hektisk sluttspill!