Ivancsik signerer for 1.år til! – Elverum

Ivancsik signerer for 1.år til!

Det er med stor glede vi kan meddele at vår Ungarske-landslagsspiller Tamas Ivancsik i dag har skrevet under på en ny 1.års kontrakt med Elverum Håndball Herrer.

Ivancsik kom til klubben i Januar og har gjort seg bemerket i Elverumsdrakta, noe som også har resultert i at han har kommet inn igjen i landslagsvarmen for Ungarn. Ungareren kom fra den Rumenske klubben Baia Mare, som Elverum møtte så sent som i Champions League spillet i fjor høst.

Ivanscik har spilt 9 kamper i GRUNDIGligaen og scoret 43 mål for Elverum.

Tamas er en spiller som jobber bra bakover og er høyeksplosiv fremover. Han er tidlig på løp og har vist kontringstyrke i sin tid som Elverumsspiller. Sammen med André Lindboe har han også regisert og gjennomført en rekke dobbeltflyvere som har vakt oppsikt i flere medier.

 

TAMAS IVANSCIK

Fødselsdato 03.04.1983

Posisjon: Kantspiller høyre

 

Ungareren har vist seg som en viktig brikke for Elverum denne sesongen. Han har vist styrke og vært med på å snu kamper til Elverums fordel og dukket opp der man minst venter det, en spiller som gir alt for å få fatt på returene, og som oftest omdanner dem til mål!

Han er kjent med å spille Champions League Tamas Ivancsik, og hans kvaliteter på håndballbanen smitter over på både publikum og medspillere. Han blir en viktig brikke om Elverum kvalifiserer seg til Champions League ved å vinne sluttspillfinalen mot Haslum. I tillegg til å ha god erfaring og rutine er det tydelig at han liker seg i Håndballbyen Elverum.