Billetten går unna til sluttspillfinalen! – Elverum

Billetten går unna til sluttspillfinalen!

I morgen barker det siste tiårets argeste konkurrenter sammen til det som kan være avgjørende sluttspillkamp etter at Elverum tok første stikk borte mot Haslum.

Søndag 17:50 er det returoppgjør i Terningen Arena, og billetten går unna som varmt hvetebrød.

Drøyt et døgn før kampstart har vi nå lagt ut ståplassene til kampen for salg og sitteplassene nærmer seg utsolgt. 108 billetter igjen per 15.05 kl 15:30.

Det er duket for et herlig oppgjør mellom håndballrivalene. Elverum er regjerende mester og har ingen planer om å gi fra seg tronen. Men kan de avgjøre det på søndag?

Elverum Håndball har i år 70års jubileum og ingenting hadde vel vært mer fantastisk enn å starte feiringen med publikumsrekord, full hall og en sluttspillseier i søndag kveld?

Kampen er ikke avgjort, Haslum vil fighte og gir ingenting ved dørene, Elverumsgutta trenger hele håndballbyens støtte i kampen om sitt femte strake sluttspillgull. Som for andre år på rad også vil gi deltagelse i Europas gjeveste turnering, nemlig EHF Champions League.

Elverum spilte Champions League i høst. Det ga mersmak for hele håndballbyen, nå gjelder det å ta ut alt av krefter for å nå dit igjen.

Elverum fylte Nadderud Arena i første slusspilfinale-kampen med hundrevis av supportere fra de dype skoger, nå gjelder det å møte opp i vårt eget FORT TERNINGEN ARENA!

Så ta med naboen, familien, kollegaen, kopiser, venninner, folk fra fjern og nær, for ELVERUM – HASLUM er den kampen du bare må få med deg på nært hold!