Pressemelding: Elverum Håndball vil fremdeles ha Umbro – Elverum

Pressemelding: Elverum Håndball vil fremdeles ha Umbro

Vi kler oss med stolthet i utstyret fra Umbro/Scantrade som vi har gjort i snart 20 år

– Vi er utrolig stolte over å ha Norges beste utstyrsleverandør med videre som partner til Elverum Håndball. Vi kler oss med stolthet i utstyret fra Umbro/Scantrade som vi har gjort i snart 20 år, sier Nikolaj Mehl i Elverum Håndball.

Avtalen som nå er undertegnet gjelder for fire nye år og Eliteansvarlig i Scan Trade AS Geir Nordahl er svært godt fornøyd.

– Elverum er en av Norges mest spennende klubber og vi er utrolig glade for at vi kan fortsette det gode samspillet. Vi har stor planer med klubben og vi skal sammen utvikle oss slik at vi kan levere et enda bedre produkt til klubbens medlemmer, støttespillere og publikum, sier Nordahl.

Elverum håndball har spilt i eliteserien siden 2005/2006-sesongen. De to første sesongene endte begge med en 8.plass. De to etterfølgende sesongene fikk Elverum en femteplass i serien. Femteplassene ble etterfulgt av tre andreplasser. I 2012/2013-sesongen vant klubben sitt første seriegull.

– Kvaliteten som Umbro/Scantrade har i sine produkter samt lidenskapen de har for topphåndball er et perfekt match for oss i Elverum Håndball og vi ser merket som en del av klubbens identitet. Vi er utrolig stolte over at dette samarbeide fortsetter i ytterligere 4 år, sier Mehl.