Vi vinner enkelt over to kamper mot Haslum! GULL!! – Elverum

Vi vinner enkelt over to kamper mot Haslum! GULL!!

Elverum-Haslum 26-21

Aiai, kampen startet med så mye dramatikk som man kan tenke seg. Haslums kaptein Anders Røe får se det røde kortet allerede etter 40 sekunder spilt. En takling hard takling på Steffen Stegavik resulterte i et hardt idømt kort. 2 minutter hadde nok vært det riktige for Haslums spiller nr 5.

Selv om Elverum fikk en gyllen mulighet i overtall, så virket det som om det var finalenerver for vertene. Uten mål i kampen på de første 6 minuttene var det nesten så taket i hallen lettet i det André Lindboe satte Elverums første mål i kampen. Haslum hadde allerede satt en ball ved unge Thomas Boilesen, som også kanskje var Haslums beste spiller de første 10 minuttene.

Selv uten kaptein Anders Røe klarer Haslum å tilrive seg initiativet i kampen. Adam Nyfjell setter Haslums femte scoring etter 12 minutter. Elverumtrener Michael Apelgren ser seg lei av dårlige avslutninger og tekniske feil. Svensken legger det grønne kortet og tar seg en nødvendig prat med de svarte og hvite.

Tamas Ivanscik kontrer inn Elverums femte mål etter 17:30. Kun 15 sekunder etterpå vinner Elverum ballen på nytt. Denne gangen var det Lindboe som var lengst fremme. Etter en dårlig start på kampen var Elverum kun målet bak etter 18 minutter. Viktig for Elverum.

Nevnte Lindboe fikk muligheten til å utligne til 8-8 etter 21:30, men i Haslums mål sto Håvard Aasheim. Keeperen hadde en meget god 1.omgang for gjestene fra Bærum. Aasheim hadde også en sinnssyk redning på en kontring fra Lindboe like etter.

Elverum legger om til 4-2 bakover de siste 6-7 minuttene av omgangen. Tar ut både Schønningsen og Søndenå. Bakerst har de Nergaard som tar det han skal og litt til. Alt er som det vanlige for keeperen som kanskje har vært Elverums beste spiller i sluttspillet. Jonas Burud får æren av å føre hjemmelaget opp i en 11-10 ledelse etter 27 minutter. Ungguttens første skudd sitter limt ned i hjørnet.

Det var ikke lenge Elverum fikk holde på den ledelsen. Kun minuttet etterpå snudde Haslum kampen. Schønningsen og Haslum økte 13-11 like før pause, men pauseresultatet var 13-12 i Haslums favør, etter at Stegavik smelte inn en ball lite før pausesignalet gikk.

Det var tydelig at guttene fra Elverum hadde blitt enige om å skru opp noen hakk i den 2.omgangen. Både Luka Mitrovic og Steffen Stegavik satte hver sin ball i nota før Thomas Boilesen åpnet målkontoen for gjestene.

Vertene fra Elverum klarte ikke å rykke ifra Haslum, selv om de manglet sin kaptein Anders Røe. Simen Nikolai Schønningsen viste virkelig hvilken spiller han kan være. Med sitt gode skudd holder han gjestene inne i kampen de første 10 minuttene av 2.omgang. Uheldigvis for både Haslum og Schønningsen ble han skadet like etter. Unggutten som kanskje var Haslums beste denne kampen og det ble veldig tøft for bortelaget uten Schønningsen og Røe.

Steffen Stegvik sendte vertene opp i en 19-16 ledelse etter 13 minutter. Med en skuddfinte som sendte Barthold ut i kiosken ender han opp alene med Aasheim. Trønderen er sikker som banken med et godt timet trickskudd.

Haslum fikk en gyllen mulighet til å komme seg inn i kampen når Lars Nordberg fikk en utvisning fordi han var for tøff med Nyfjell inne på linjen. Men i selv i undertall er det Lindboe og Elverum som setter ballen i mål. På en flyver fra Stegavik er kantspilleren til Elverum sikkerheten selv. Elverum ledet 21-16 etter 15 minuttersspill.

Tom-Eirik Skaprsno ser sin siste mulighet når det kun var 10 minutter. På dette tidspunktet ledet fortsatt Elverum med 4 mål. Elverum fortsetter sitt gode spill og Haslum henger ikke med. En utvisning til gjestene er med på at hjemmelaget kan økte forspranget. I undertallet tar Haslum ut keeper for å spille 6 mot 6. En enkel teknisk feil og Morten Nergaard får muligheten til å putte ballen i det åpne målet. Keeperen er stødig med lanken når han sender i vei ballen fra egen målgård. Elverum økte til 23-18.

Elverums danske høyreback setter to raske mål etter hverandre og han avgjør så å si kampen. Mehl som i hele år har vært stabil går å setter seg på benken etter å ha vist veldig mye følelser på vei ut til benken. Det er tydelig at gull betyr masse for både han og resten av laget.

Haslum og August Pedersen får pyntet litt på resultatet, men Elverum var på ingen måte truet. Årets siste kamp ender med 26-21 seier til Elverum etter at Gruegutten Petter Øverby setter inn årets siste scoring.

Steffen Stegavik blir toppscorer for Elverum med 7 mål foran alle de 2100 tilskuerne.

Med dette takker vi alle som har hjulpet oss til denne fantastiske triumfen. Vi har vunnet gull i år!!!