Luka Mitrovic har reist til Slovenske RK Gorenje Velenje. – Elverum
Luka Mitrovic er i kanonform om dagen!

Luka Mitrovic har reist til Slovenske RK Gorenje Velenje.

Årets GRUNDIGligaspiller denne sesongen – spiller i den slovenske 1.NLB Leasing Ligaen neste sesong

I mai var han med og tok Elverum Håndball Herrer til sitt 5 strake sluttspillgull. Få dager senere reiste serbiske Luka Mitrovic til Slovenia hvor han vil ta fatt på sin nye håndballhverdag i den slovenske toppligaen.

 

Luka meldte ved nyttårsskiftet at han var blitt enig med den Slovenske toppklubben om en overgang. Selv om han var kjent med at han ville dra ved sesongslutt var det ikke noe hinder for Serberen å gi alt til siste slutt i svart og hvitt, han avsluttet sesongen som spilleren med flest spillermål i GRUNDIGligaen, hvor han satte inn hele 131mål på 22 kamper, samt 1 straffe.

 

Mitrovic var også svært delaktig i Elverums deltagelse i sitt første gruppespill i EHF Champions League noensinne, hvor han satte inn 57 mål for Elverum. Flere av disse var svært avgjørende for Elverums seiere. De aller fleste husker vel at Mitrovic i Elverums første Champions League kamp noensinne avgjorde kampen mot Kadetten Schaffhausen, der Elverum vant 31-30 etter en fantastisk avslutning av Luka Mitrovic. Det var ikke bare Elverum som sto på hodet etter denne kvelden, det gjorde hele håndballnorge!

 

Her kan du se scoringen som ble en av rundens 5 beste scoringer:

 

Luka Mitrovic kom til Elverum høsten 2014, og scoret 107 mål allerede da, og i tillegg til å ha bidratt tungt til Elverums deltagelse i EHF Champions league, har Mitrovic vist at han er en spiller som kan avgjøre kamper, noe som har vært viktig for Elverum. Han har vært en viktig brikke i laget, men nå er det tid for å skille lag med Serberen, hvertfall for denne gang. Han har nemlig ikke lukket døra helt for framtidig comeback i svart og hvitt.

 

Luka Mitrovic blir far i mai og flyttere nå nærmere hjemlandet. Nå er det RK Gorenje Velenje sin tur til å nyte godt av Luka, som har vært en viktig bidragsyter til å bygge frem det solide laget Elverum har vist seg å ha. Mitrovic vil bli savnet, og vi er glad for den tiden han har tilbragt i svart og hvitt. Vi er glade for tilfeldighetene som førte han til de dype skoger, og samtidig glade for å se at han kan gå videre med hevet hode, med to sluttspillmesterskap i bagasjen.

 

Luka Mitrovic har tidligere spilt i den danske klubben Nordsjælland, men også for Aalborg og Skive i Danmark. Hvor tilfeldighetene gjorde at han havnet i Elverum, godt hjulpet av at Morten Nergaard tipset serberen om klubben under sitt opphold i Aalborg.

 

Luka har også frekventert det serbiske landslaget under sitt opphold i Elverum.

 

Takk for kampen, Luka Mitrovic!