Sesongen fra A til Å – Elverum

Sesongen fra A til Å

Akkurat som i fjor kjører vi en liten årets sesong fra A til Å.

 

André Lindboe. Elverums toppscorer i bade ligaen og Champions League valgte å signere ny kontrakt med oss. Noe vi er veldig glade for.

 

Bronse. I serie ble det bronse etter at Haslum snøt oss for sølvet på målstreken. Med Champions League og sluttspillet som hovedprioritet må vi si oss fornøyd med medalje i serien.

Champions League. Eventyret som endte med hele 7 poeng. For en fantastisk reise vi var med på. Med seier mot Baia Mare, Kadetten og Metalurg kan vi være stolte over egen prestasjon.


Dommerne. Uten dommerne blir det heller ingen kamper. Dette er en hyllest til alle dommere i hele Norge, uansett nivå. Takk for den gode jobben dere gjør.


Erik. Erik Toft var skadet store deler av sesongen, men viste glimt av gammel storhet i sluttspillet. Til neste år er han en av nøkkelspillerne på et titteljagende Elverum.


Fansen. Taiga`n er som vanlig vår største bidragsyter til suksess. Uten dere hadde vi ikke vært der vi er i dag. TAKK!


Gull. Samme som i fjor. Nå har vi vunnet den viktigste tittelen for 2.året på rad, og denne gangen, som i fjor er det helt fortjent. Best når det gjelder!!

Halden. Bortekampen mot Halden i cupen var den eneste ordentlige nedturen vi opplevde i årets sesong. Neste sesong vil vi til cupfinalen.

 

Ivanscik. Den ungarske kantspilleren er nok den største utenlandske profilen som har spilt i Grundigligaen noensinne. Vi er glade for å ha deg her i Elverum.


Jubel. Det ble jubel i år også. Finalefesten etter at gullet ble sikret er en motivasjonsfaktor i seg selv. Gullfest er nok bedre enn sølvfest.

 

Klubben. Elverum Håndball har som mål å være en klubb for alle, uansett ambisjonsnivå og ferdigheter. Har du lyst til å spille håndball så ta kontakt.


Landslaget. Gjorde et fantastisk EM med 4.plass. Både Petter Øverby og André Lindboe bidro til den herlige prestasjonen. Gratulerer til Christian og resten av teamet.


Mål. Gutta fra skogen har ikke vært blyge foran motstanderens sitt mål. Med hele 661 mål i serien var de det laget som puttet ballen bak keeperen til det andre laget flest ganger.


Nergaard. Kapteinen og målvakten vår signerte en ny kontrakt på 3år I vår. Morten er en fantastisk ambassadør for klubben.


O
pprykk. Det er ikke bare herrene som er gode med ballen i hendene. Damelaget rykket opp til 2.div etter mange år med hard jobbing. Stein Johannesen og Marius Beck har gjort en veldig solid jobb med jente. Herlig!

Pause. Tar Andreas Gjeitrem på Fyllingen pause til over sommeren eller har han faktisk lagt opp? Svaret får vi nok ikke før i september.


Quitters. Quitters never win and winners never quit. Vi i Elverum vinner som regel det som er viktigst.

Rekruttene. Etter en treg start så klarte rekruttene etterhvert å berge plassen I 2.div. Vi har en del unge og lovende spillere som kan ta steget opp om noen år. Spennende.


Sponsorene. Takk til alle som er med på å bidra til at vi er der vi er i dag. Sammen med dere skal vi fortsette å utvikle oss.

Talent. Steffen Stormo Stegvik vant nok engang gull med Elverum. Trønderen gjør seg også bemerket på fotballbanen for Strindheim i 2.div. 32-åringen er et multitalent.


Ute. Snipp snapp snute etter sluttspillets første runde så var Arendal og Fyllingen ute.


Vinnere. Når man skal oppsummere sesongen så er vi i Elverum den store vinneren. Med seier i sluttspillet får vi muligheten til å spille Champions League neste sesong, om vi kvalifiserer oss.

 

We are the champions. Den velkjente sangen runget utover Nadderud Arena i det Haslum sikret sølvet (ja, du leste riktig) i siste serierunde. Rart synes vi, men kanskje det er vanlig der borte?


X-faktor. I årets lag var det flere enn Lindboe som hadde x-faktor i spillet sitt. Med gutter som Nergaard, Mitrovic, Stegavik og Ivanscik var det alltid en fryd å se Elverum spille håndball.


Y
dmykt. Trenerne våre Michael Apelgren og Raymond Hamar er alltid ydmyk til oppgaven som møter dem. Kanskje derfor de alltid kommer ut av det med gode resultater?


Zzz. I det noen av oss la hode bakover og holdt på å sovne i Laxness Arena(finalearena i CL) la vi merke til Elverum Håndball sitt flagg i taket. Meget stort øyeblikk for alle tilreisende fra Elverum.


Ære. All ære til alle som bidrar frivillig for klubben. Den jobben dere gjør i alle sammenhenger er uvurderlig. Alle gutta på laget og resten av klubben ønsker å takke dere!


Øivind og Hanne. Dreamteam som sørger for at guttene er klare for kamp. Dere gjør en fantastisk jobb for gutta på laget!

Årets spiller. Luka Mitrovic avsluttet en fantastisk periode i Elverum med gull og han ble i tillegg kåret til ligaens beste spiller. Serberen har vært en gigant i den hvite trøya. L