Kalle Björkman blir markedssjef i full stilling – Elverum

Kalle Björkman blir markedssjef i full stilling

Legger opp som spiller, men blir i Elverum Håndball

Kalle Björkman, du meddelte for kort tid siden klubben at du kommer til å legge håndballskoene på hylla etter at Elverum nå tok sitt 5 straks sluttspillgull. Hva tenker du om det i dag noen uker senere? Var det det rette valget for deg?

Akkurat nå føles det veldig bra, når gutte trener to ganger om dagen og kjører mye intervaler og tung trening.
Hva jeg føler til høsten,når laget forhåpentligvis løper ut på banen i Champions League og de andre kampene er det for tidlig å si noe om. Det er vel da jeg lurer på hva slags erstatning jeg skal finne for alle de adrenalinkickene man får på håndballbanen.

Mange har stilt spørsmål ved hva som skjer nå, med Kalle Björkman. Du har ikke bare vært aktiv på banen men er en kjent mann i Elverum også for alt du har bidratt med utenfor banen og i klubben. Hva er planen videre?

Jeg har nå blitt enig med klubben om en fulltidstjeneste som markedsansvarlig. Der jeg kommer til å jobbe videre med å bygge klubben, innen det som dreier seg om pleie av våre samarbeidspartnere og de konseptene vi har skapt.
Jeg skal også sammen med vår arrangementsgruppe arbeide videre med å skape Norges beste håndballopplevelse i sammenheng med våre hjemmekamper, der hver kamp skal være en feste for hele familien.
Gammel som ung skal kjenne at Terningen Arena er en plass man alltid vil være når Elverum Håndball spiller kamper

Mange fryktet å ikke få se noe mer til deg, når du nå legger opp som spiller. Hva er det som gjør at du likevel bli i klubben og i Elverum?

Noen hadde kanskje håpet på det også(!)..Det som får meg til å bli, er at jeg hittil i min tid i klubben, aldri har følt at vi er ferdige med å bygge Norges sterkeste håndballklubb. Hver dag når jeg går på jobb, kjenner jeg at jeg omgir meg med mennesker som deler mine mål om at vi alltid skal streve mot å være best i alt vi gjør. Vi er også ymyke nok til å innse at vi er langt fra best i alt, noe som gir et stort håp for fortsatt utvikling.

Den dagen verdigrunnlaget ikke rimer med mine egne lenger så skal jeg ikke bli en negativ kraft som går rundt å gneldrer. Da er det bedre at andre tar over stafettpinnen.

Du er kanskje en av de rundt norsk håndball med de mest kreative ideene og de mest hårete målene. Hva er din store drøm fremover og hva kan vi forvente i den kommende tiden fra Kalle Björkman?

Om vi holder oss til hva jeg drømmer om med Elverum så er det at vi enda mer blir hele region Innlandets lag, som fyller Terningen Arena, Hamar OL Amfi, Håkons Hall og alle andre plasser vi spiller kamper.
Bussene skal valfarte til våre kamper og hele regionens næringsliv skal være med og bygge klubben som skal konkurrere i Europa og ikke bare delta.
Dette ser jeg som helt realistisk og det handler egentlig bare om målrettet og hardt arbeid over tid. Med en stor porsjon ydmykhet og lytteevne for hva folk og næringsliv vil ha av oss som klubb.

Får jeg drømme på virkelig høyt plan så er det at vi kan få med oss store tunge partnere fra ellers i Norge og en vakker dag kvalifiserer oss til Final 4 i Champions League, med 6000 Hedmarkinger som tar turen til Köln i Tyskland!

Håndballen er lagt på hylla, en lang karriere som spiller er over. Hva er ditt aller beste minne fra din spillerkarriere og hva er det som har betydd mest for deg?

Jeg har mange fine minner fra min karriere, men det jeg helst tar med meg videre i livet forran et enkelt minne er at jec har bevist for meg selv og mange andre, at med veldig hard trening og høyt fokus på å lykkes så kommer man mye lengre enn hva omgivelsen tror at du skal gjøre. Det har mange ganger drevet meg til å gi litt ekstra!

Jeg elsker når ingen tror på deg og du fortsatt våger å gå for det og lykkes. Mange er så negative fordi de selv ikke er klare for å gjøre jobben som kreves.