Spesialtrening – Elverum

Spesialtrening

“Arsen”Andersen var på kjente Elverums-trakter for å finsikte kandidater til landslaget som Gunnar Pettersens høyre hånd. Stig Rasck og Thomas Johansen var begge inne i bildet, men i tillegg likte “Arsen” målvaktspillet til Ragnar Hoel. Men Ragnar sa at han hadde fått klatre-dilla og synes det var så moro at han ga ikke opp klatringa for en landslagsplass!

Ragnar hadde som målvakt en tendens til å strekke begge hendene etter ballen på sin høyre side i målet. Bogdan hadde en løsning på det. Han festet et tau rundt venstre arm og venstre bein, begge festet til venstre målstolpe, så måtte han jobbe mer med halve siden til hver kant i målet. Det ble en del rykk og napp og røsking i målet så buret vippet! Men treningen hjalp tydeligvis for Ragnar Hoel ble suveren ener på Østlendingens spillerbørs etter sesongen.

GOD HELG!

Hein S. Ekeberg