Josef Pujol til Elverum Håndball Herrer – Elverum

Josef Pujol til Elverum Håndball Herrer

Hammarby-spiller til Elverum Håndball Herrer!

Det er med stor glede at Elverum Håndball Herrer i dag kan meddele at vi har signert en ung profesjonell spiller fra Hammarby Handboll, den svenske toppspilleren Josef Pujol (24) er klar for klubben.

Dette er en viktig og riktig signering for Elverum som står ovenfor gruppespill i Champions League. Det er framtidsrettet for klubben og vi har også troen på at dette vil være en lærerik utviklingsarena for Pujol.

Pujol har tross sin unge alder en CV å legge på bordet. Han er tidligere verdensmester med det svenske juniorlandslaget og ble forrige sesong tatt ut til den svenske Elitseriens All Star Team.
Svensken er en klok spiller og vil bidra godt til laget, med tanke på de utfordringer vi står ovenfor i EHF Champions League, men også med tanke på det økende trykket i GRUNDIGligaen.

Josef Pujol blir en viktig erstatter for Steffen Stegavik i playmakerrollen og kommer til Elverum i Juli.
Han ble i dag presentert for Elverum under klubbens pressemøte på AMFI Elverum.

«I Elverum får jeg en viktig rolle i laget, og nå ble det jo også klart at vi skal rett til gruppespillet i Champions League. Det er klart det betydde mye for mitt valg av klubb, jeg tror dette vil bli bra for begge parter» sier Pujol til Elverum Håndball etter presentasjonen.

Pujol har 837 scoringer i den svenske Elitserien og scoret i 2014/2015 sesongen 214 mål for Hammarby Handboll.

Pujol tildeles drakt nummer 70 i anledning klubbens 70-års jubileum. (1946)

 

/Magnus Stenseth EHH- WEB