Linderud, Jansrud og Mehl med fornyet kontrakt! – Elverum

Linderud, Jansrud og Mehl med fornyet kontrakt!

Tre spillere har i dag meddelt at de fortsetter i Elverumstrøya. Didrik Linderu, Jørgen Jansrud og Nikolaj Mehl er med videre i svart og hvitt også neste sesong!

Didrik Linderud 20 år gammel høyreving. Han har imponert og levert i svart og hvitt tross sin unge alder. Han har kommet fram gjennom klubbens egne rekker og er Elverumsing tvers igjennom. Han satte inn 13 mål fra høyrevingen i GRUNDIGligaen forrige sesong. Han fikk også æren av å score mot Zaporozhye i Champions League. Han er en spiller på veg opp og fram, han er framtiden som skal ta over etter Björkman og Ivancsik. Nå er han klar for nok en periode i Elverumsdrakta

Jørgen Jansrud 19 år gammel venstreback fra Eidskog. Han har kjempet hardt og vist styrke for å få spilletid. Han gir seg ikke og tålmodigheten hans har vist at han kommer til å bli en viktig og god spiller i svart og hvitt. Jørgen satte inn 6 mål i GRUNDIGligaen forrige sesong og fikk også en nettkjenning mot Skjern i Champions League. Han kom til Elverum før forrige sesong, og han er nå klar for nok et år i Elverumsdrakta.

Nikolaj Mehl 31 år gammel høyreback fra Danmark. Han kom til Elverum for to sesonger siden og har vist seg å være en viktig spiller for Elverum, en taktikker som er det når det gjelder. Mehl kom til Elverum fra Drammen og spilte tidligere i Faaborg HK.
I årets GRUNDIGligasesong satte han inn 52 scoringer, i tillegg har han vært nest sist på mange avgjørende scoringer og satte inn 23 mål i Champions League. Han ble historisk når han i fjor høst satte inn Elverums første Champions League scoring noensinne og har vært n viktig spiller for klubben.
Nå er han klar for å fortsette i svart og hvitt.