Byggmakker Skattum og Elverum Håndball skriver ny og større samarbeidsavtale – Elverum

Byggmakker Skattum og Elverum Håndball skriver ny og større samarbeidsavtale

Ny og gamle partnere med videre!

Elverum Håndball har skrevet ny avtale med Byggmakker Skattum som strekker seg over 2 år. Helt siden de tok over Løvbergsmoen Sag og Høvleri har Byggmakker Skattum vært en stor og viktig partner for Elverum Håndball. Elverum Håndball er veldig glade for at denne avtalen forstørres og ikke minst forlenges!

«Elverum Håndball er en stor og profesjonell sportsklubb som vi har hatt gleden av å samarbeide med de siste tre årene. Vi har nå forlenget denne avtalen fordi vi ønsker å videreutvikle Byggmakker Skattum i Elverum, og mener vi kan bidra til lokalsamfunnet sammen med et så sterkt merkenavn som Elverum Håndball.» sier markedssjef Niklas Skattum til EHH.no

Samtidig kan vi også meddele at vi har signert flere nye partnere den siste tiden. De to ferskeste er Polarvinduet og Møller Bil Elverum.