Elverum best, mot Redbergslid – Elverum

Elverum best, mot Redbergslid

Elverum avsluttet sitt treningsopphold i Gøteborg med treningskamp mot sveriges mestvinnende lag gjennom tidene. Redbergslig klarte ikke hamle opp med Apelgrens menn.

Redbergslid-Elverum 25-28

Vi tar tidlig ledelsen i kampen og er i føringen store deler av 1 omg. Redbergslid snur kampen med å spille ett taktisk klokt 7-6 spill i sitt angrep mot slutten av 1 omgang og starten av andre omgang. Vi får ikke helt tak i dette og havner ett par mål etter. Siste halvdel av andre omgang får vi løst det defensive bedre og vinner en jevn kamp med 3 mål til slutt.
Mye positivt i angrepsspillet vitner om at vi er på god vei. De neste ukene vil brukes til å terpe de siste detaljene før det braker løs med tellende kamper.

Førstkommende torsdag står Lillestrøm for tur i Terningen Arena. Kampstart er 18:00.
Fra 17:00 selges sesonkort for årets sesong. Inngang er 50kr.

Eneste treningskamp på hjemmebane før sesongstart. Vi håper mange tar turen og blir med å starte sesongen også på tribunen.