Elverum signerer ny venstreback! – Elverum

Elverum signerer ny venstreback!

Apelgren tok med ventreback hjem fra Kick-off på Gardermoen!

Mandag ble det klart at Elverum signerer den Slovenske venstrebacken Tine Poklar! En ung men svært rutinert og erfaren venstreback er dermed klar for klubben.

Det har lenge vært ytret ønske blant supportere og innad i klubben om å hente inn en venstreback for å erstatte Luka Mitrovic.

Apelgren har vært hemmelighetsfull i lang tid. Selv om det har vært kjent at Elverum har vært på utkikk etter en erstatter, var det mange som ble tatt på senga når Michael Apelgren mandag hentet Tine Poklar på Gardermoen etter det årlige Avkast arrangementet til Norges Håndballforbund, som er årets Kick-off til GRUNDIGligaen.

Tidligere i sommer har Apelgren sagt at han mener stallen er bred nok, men frykten for skader når vi nå går inn i en høst med tett kampprogram har har hengt over Elverumstreneren.

Nå har han altså hentet inn Tine Poklar som har erfaring med både Champions League og europaspill.

Poklar kommer fra Slovenia, og kommer fra Maribor Branic, hvor han har spilt de siste sesongene.
Han har tidligere spilt i RK Cimos Koper som under samme tid spilte kvartfinale i Champions League.
Han har også vunnet Challange Cup med det samme laget i 2010/2011.

– Vi har tro på Erik Toft, men er usikre på om Erik tåler to kamper i uka i hele høst. Derfor trenger vi en backup, sier Apelgren til avisa Østlendingen.

Apelgren mener dette er en helt riktig spiller å hente for Elverum. Han er best bakover og blir sånn sett ikke i direkte konkurranse med Erik Toft, som er kjent for den sine harde skudd.

Poklar er bare 26 år, men det bekymrer ikke Apelgren, som i den siste tiden har studert Slovenerens spill på video og tatt et valg.

Elverums publikum har heller ikke gått upåakten hen!

– Jeg gleder meg. Jeg vet litt om klubben, men er spent. Elverum har et fantastisk publikum og jeg lover å gi alt for klubben, sier sloveneren til Østlendingen,som var tilstede når Apelgren henten spilleren på Gardermoen.

TINE POKLAR:
Født: 05.10.1990
Fødeby: Koper, Slovenia

tmp_20661-Tine-Poklar-640x360-953878298

Poklar har mandag kveld trent med laget og gjennomført en medisinsk undersøkelse.

Deretter signerte han tirsdag kontrakt med klubben som allerede førstkommende søndag skal ut i første tellende kamp mot Storhamar i Cupem før seriestart borte mot Bækkelaget 7.september.

Vi ønsker Tine Polkar velkommen til Elverum og håper mange blir med å ønske ham velkommen både på borte og hjemmekampene som venter!