Solid Equipment inngår samarbeid med Elverum Håndball! – Elverum

Solid Equipment inngår samarbeid med Elverum Håndball!

Nytt samarbeid innledet.

Elverum Håndball er stolte for å kunne meddele at vi nå har inngått et samarbeid med Elverumsbedriften Solid Equipment, som også har avdeling i Oslo og Bergen.
Solid Equipment videreformidler salg av stilas, stiger/trapper og transportkasser, og har sine lokaler i Vestsiveien 269.

Det er med glede at vi kan inngå et samarbeid med en bedrift som setter kvalitet først.

Vi ønsker Ivar Strand og Solid Equipment velkommen til vårt nettverk av samarbeidapartnere!

Dere inngår nå et samarbeid med Elverum Håndball, hvilke forventninger har dere når dere nå går inn i dette samarbeidet?

Våre forventninger er først og fremst å oppleve glede med å gå på kamper som gir spenning og opplevelser.

Kan vi kombinere dette med å bli bedre kjent med andre mennesker i andre bedrifter, så er vi i mål.

Hvorfor velger Solid Equipment å inngå et samarbeid med Elverum Håndball?

Foruten å være sportsinteressert, er det nettopp omfanget av avtalen, med business to business sammenblandet med en «felles» sak som er håndballen, som tiltrekker.

Vi ser på Elverum Håndball som en stor positiv faktor ikke bare i lokalsamfunnet, men også nasjonalt. Det er i tråd med hvordan vi selv ønsker å bli oppfattet.

Dere er leverandører av sikkerhetsutstyr og stilaser med med. Hvordan kan dere bidra inn i klubben og hvilke styrker vil dere ta med dere inn i samarbeidet?

Foruten det økonomiske bidraget som ligger i bunn, er vi en bedrift som er i toppsjiktet i Norge med nettopp det vi driver med, akkurat som Elverum Håndball. (Vi er topp 3 på omsetning)

Å hete Solid Equipment når du driver med sikkerhets utstyr forplikter i forhold til våre omgivelser. Det er ikke tilfeldige valg som styrer, det er langsiktighet.

For å kunne hevde seg i toppen tror vi på å bygge stein på stein, og samtidig tenke nasjonalt ikke bare lokalt, dette tror jeg Elverum Håndball også kjenner seg igjen i.

Videre tar vi samfunnsansvar og støtter flere organisasjoner som det fremgår av vår hjemmeside.

Utfra dette føler jeg en felles tenkemåte som kan løfte både oss og Elverum Håndball.

tmp_23302-logo-1005164112

/Magnus Stenseth, EHH
/Ivar Strand, Solid Equipment