Enorm interesse for Elverum Håndballs sesongkort! – Elverum

Enorm interesse for Elverum Håndballs sesongkort!

Ryktene har svirret på håndballkontoret i St.Olavs Gate 8. om stor pågang av sesongkortsalg. Vi måtte nesten høre med markedssjef Kalle Björkman i Elverum Håndball om ryktene stemte?!

Det nærmer seg sesongstart for Elverum Håndball Herrer, og det meldes om stor interesse før det braker løs med seriespill og Champions League. Hvordan merker dere interessen for klubben om dagen?

Du merker interessen både i byen og via alle folk som kommer inn og spør etter når vi slipper billettene, når sesongkortene er klare, suvenirer og rent generellt vil prate håndball. Du merker at interessen er stor når gårdagens kamp mot Storhamar i cupen trekker flere folk enn noen av premierekampene i Grundigligaen!

Rekordhøyt salg av sesongkort, hvordan ser det ut i forhold til forrige sesong?

Det er veldig gledelig at vi øker salget av sesongkort betraktelig. Når det gjelder privatpersoner så er økningen over tjue prosent hvilket er viktig da trenden for arenaidrett har stor konkurranse av at mennesker gjerne blir hjemme og ser på kampene fra tv-sofaen. At vi i Elverum Håndball har en positiv trend er vi både takknemlige og stolte over.

Det er jo fortsatt tid igjen til sesongen braker løs, hva skal de som enda ikke har sikret seg sesongkort gjøre?

Hvis du ikke har sikret deg et sesongkort så er det bare å klikke deg inn på ehh.no for å bestille eller så kontakter du Nikolaj Mehl direkte så ordner det seg med plass. Husk at sesongkortet gjelder alle fem Champions Leaguekampene!

Hva har klubben gjort i år sammenlignet med tidligere år som får så mange til å sikre seg fast plass gjennom sesongen i Terningen Arena?

Vi var tidlig ute med å sikre fornyelse av de som hadde sesongkort forrige sesong, dette gjennom fantastisk jobbing av enn gjeng med dugnadsfolk som gjør en fantastisk jobb for klubben. I tillegg er det mange som har fått opp øyene for at det er bekvemt å ha sin faste gode plass uten stress når billettene går unna til kampene. Stor økning på antallet samarbeidspartnere har også det bidratt til flere solgte sesongkort.

Et sesongkort er jo ikke bare et sesongkort. Hva betyr det å sikre seg et sesongkort i Terningen Arena?

Med et sesongkort sikrer du deg god plass på alle Elverum Håndballs hjemmekamper (unntatt NM), du sikrer deg gode tilbud fra butikker i Elverum og du er med og sikrer klubben en stabil økonomisk drift og forutsigbarhet i forhold til inntekter.

Mange sikrer seg sesongkort, men det vil jo fortsatt være muligheter for å kjøpe billetter foran hjemmekampene, hvilke grep har dere gjort på dette området?

Vi innfører i år et nytt billettsystem som gir oss mulighet for å skape nye pakkeløsninger hvor vi kan skape konsept for ulike grupper. For eksempel kommer vi vid noen anledninger å ha familiekonsept, Bedrift tilbud, vi kommer til å samarbeide med Taiga’n om å legge suvenirer i tillegg til billetten, vi kan sammen med Terningen Kafe eller andre samarbeidspartnere skape masse ulike løsninger.

Vi arbeider kontinuerlig med ulike grupper av folk som for eksempel, Folkehøgskolen, Høgskolen, Forsvaret, yngres lag i andre klubber og andre store organisasjoner med motivasjon om å være hele regionens lag.

Så har du enda ikke sikret deg ditt sesongkort så har du fortsatt muligheten. Jo tidligere du bestiller jo mer lønnsomt er det for deg, samtidig sikrer du deg ditt favorittsete før noen andre kjøper sesongkort der, og ikke minst sikrer du deg en hel sesong med NORGES TØFFESTE HÅNDBALLSHOW LIVE!

/Magnus Stenseth