Ny vri for Publikumsfavoritten – Elverum

Ny vri for Publikumsfavoritten

Kåringen av kampens publikumsfavoritt er her, og påvirker utfallet for årets publikumsfavoritt i enden av sesongen.

Enkelt fortalt:

For hver kamp i GRUNDIGligaen og sluttspillet stemmer du på Publikumsfavoritten. Summen av stemmer gjør at vi får en publikumsfavoritt på hvert lag – og en publikumsfavoritt for hver kampdag i GRUNDIGligaen.

Stemmene summeres gjennom sesongen. Den spilleren på hvert lag som har fått flest stemmer gjennom 22 serierunder + sluttspillkamper, er til slutt Årets Publikumsfavoritt i sin klubb.

Deretter vil det bli en ny, nasjonal avstemning mellom samtlige 24 publikumsfavoritter fra de ulike klubbene (en fra hver klubb for hvert kjønn). Til sist sitter vi igjen med de to spillerne som er Årets Publikumsfavoritt – en fra hver av de to GRUNDIGligaene.

Underveis i avstemningene vil det bli premier til flere av dem som avgir stemmer, og det vil naturligvis bli en premiering av de to spillerne som også blir Årets Publikumsfavoritt for hvert kjønn. Men akkurat det siste vet vi altså ikke før til våren!

Du stemmer i kampprogrammet. Altså ved å gå inn på spilte kamper og trykke på «i»ikonet for kampen. Her velger du laget din spiller tilhører ogstemmer på din favorittspiller!

Kilde: (Norsk Topphåndball)