Den regjerende seriemesteren kommer på besøk! – Elverum

Den regjerende seriemesteren kommer på besøk!

Bli med på en pangstart av GRUNDIGligaen på hjemmebane!

Endelig skal de svarte og hvite fargene kle opp Norges herligste arena. Terningen Arena er navnet og hele 1350(i skrivende stund) tilskuere har allerede sikret seg billett til morgendagens kamp. I årets første seriekamp på hjemmebane er det den regjerende seriemesteren ØIF Arendal som kommer på besøk. Laget som trenes av Marinko Kurtovic har fått en fin start på sesongen med seier over Halden i første kamp.

 

Kurtovics lag vant 26-24 i kampen som ble spilt nede på Sørlandet. Arendal hadde grei kontroll på haldenserne selv om det var likt til pause. For Arendal var den tidligere landslagsspilleren Sondre Paulsen toppscorer med hele 9 mål. Høyrekanten ble også kåret til banens i seriepremieren. Selv om Arendal vant sin første kamp har de fortsatt 0 poeng i årets sesong, ettersom de startet sesongen med -2. Derfor er nok arendalittene avhengig av et godt resultat i Terningen Arena om de skal klare sesongens store mål, som vi antar er å vinne serien igjen.

 

ØIF som de også kan kalles har hatt en del utskiftninger i spillerstallen. Selv om de har mistet viktige spillere som Sven Medhus, Eirik Køpp, Robert Markovic, Nicola Kendzo og landslagsvingen Magnus Jøndal så har Kurtovic fortsatt en meget god spillerstall han råder over. Medhus er nok den spilleren Arendal vil savne mest. Selv om de har kjørt et helt busslast med Brasiliansk real(valutaen i Brasil) over til OL-spilleren Cesar augusto oliviera Almeida, så er eksperten Bent Svele usikker på om han kan bære laget på samme måte som Medhus. Det blir uansett spennende å følge den tidligere Fraikin BM. Granollers-spilleren i Terningen Arena onsdag kveld.

 

August Pedersen var i Haslums eiendom i forrige sesongen, men etter at Barthold krevde litt mer spilletid forlot Pedersen Nadderud Arena for å erstatte Magnus Jøndal. En stor oppgave, men vi Elverum tror faktisk at han er en av få spillere i Norge som kan gjøre det. Eirik Køpp er vel den eneste som ikke er erstattet direkte og det blir spennende å se om bredden som var en av varemerkene til ØIF er den samme denne sesongen.
På høyrebacken som kanskje har vært som en sår akilleshæl for gjestene har de også hentet inn en ny spiller. Luka Kovačević skal gjøre angrepsspillet til Arendal enda mer uforutsigbart denne sesongen. Så får vi håpe både for publikum og for Arendal at han løser oppgaven bedre enn forgjengeren Kendzo. Kovačević spilte tidligere for RK Zamet som endte på 4.plass i den kroatiske ligaen.

 

Utenom disse nye har Arendal fortsatt trioen Eirik Heia Pedersen, nevnte Paulsen, David Svenningsen som alle spilte på det gode 88-laget som ble trent av Frank Egeland. Det er alltid knyttet stor spenning til hva som venter når storlagene kommer til Terningen Arena.

 

For Elverum så har de alle spillere klare for kamp. Etter en spennende kamp borte mot BSK som endte som kjent med seier så har guttene fått enda en uke på spille seg enda bedre inn i systemene som Michael Apelgren og Raymond Hamar vil at de skal terpe på. For hjemmepublikummet blir det første møte med Tine Poklar og Josef Pujol. Begge er nok ivrige på å imponere fra start for vertene. Pujol har jo tidligere spilt i Terningen, men det er første gang han skal kjempe om poeng.

I forrige kamp var det den ungarske landslagsspilleren Tamas Ivanscik som ble den store helten. Med sine 8 mål var han den viktigste bidragsyteren i denne kampen. På motsatt kant hadde ikke Lindboe helt dagen, noe som er em dåp å gjøre revansjelysten til tryllekunstneren ganske stor. Det blir også viktig at keeperne fortsetter den gode trenden fra de siste 6-7 minuttene i Oppsal Arena.

 

Kampen spilles klokken 20:00 i Terningen Arena. Det er den regjerende seriemesteren som møter sluttspillmesteren. Her blir det tøffe dueller og mange herlige dueller.

 

Vi ses på kamp!

 

HEIA ELVERUM!!