Pizzabakeren Elverum inn som ny partner til Elverum Håndball – Elverum

Pizzabakeren Elverum inn som ny partner til Elverum Håndball

Ny partner i vårt partnernettverk!

Elverum Håndball er meget glade for å kunne hilse Pizzabakeren Elverum velkommen som samarbeidspartner til klubben. Gjennom eiere og driver Christian Eckbo så ha avdelingen i Elverum vokst voldsom siden starten for snart to år siden. Man satser hele tiden på utvikling og søker nye utfordringer. Mange arrangement siste året i og rundt Elverum har hatt besøk av Pizzabakeren Elverum.

Christian Eckbo drivere av Pizzabakeren Elverum og Lillehammer. Velkommen som partner til Elverum Håndball:

Tusen takk – vi gleder oss til samarbeidet!

Hvorfor går dere inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball?

Fordi vi har stor tro på Elverum Håndball, både som toppklubb i norsk herrehåndball og som en av flere viktige klubber som skaper liv og idrettsglede i byen vår. Elverum håndball gir et fantastisk tilbud for Elverums innbyggere og for hele regionen, og siden Pizzabakeren handler om lokalt engasjement og glede, er et samarbeid med Elverum håndball helt naturlig.

Dere er den avdeling i Pizzabakeren som vokser kjappest i Norge, hva mener du er deres framgangsresept?

Vi forsøker ganske enkelt å gjøre alt vi kan for å bli best på både pizza og kundeservice. Med nybakte bunner som vi baker selv hver eneste dag, ekte ost fra Tine og råvarer av ypperste kvalitet blir pizzaen nesten alltid helt perfekt! Alle gjør naturligvis feil i blant, vi også, men vi lærer av dem og blir bedre hele tiden. Vi har et fantastisk team som står på hver eneste dag for at hver eneste kunde skal få en pizza som de kan kose seg med! Dermed er vår oppskrift veldig lik Elverum håndballs. Det handler om masse jobbing og lagarbeid for å bli så gode som mulig, hver enkelt og som lag.

I gårdagens kamp var dere for første gang eksponert i Terningen Arena, fortell om Pizzabakerkiosken:

Pizzabakerkiosken er en utvidelse av den allerede velkjente RIIS-kiosken hvor Yngres avdeling har solgt pizza, pølser, brus og annet smågodt i flere år. Pågangen har imidlertid vært stor og køene så lange at man ønsket å etablere en kiosk til. Dermed etablerte vi Pizzabakerkiosken og flyttet pizzaen over dit, samtidig som man får kjøpt brus, kaffe og sjokolade begge steder. Dette sørger for kortere køer, en bedre opplevelse for de besøkende på kamp og større inntekter for Yngres avdeling.

Elverum Håndball skal snart inn i Champions League og da ryktes det om ett nytt konsept som dere skal lansere, hva går dette ut på?

Når Elverum først er i Champions League må det feires! Champions League er ikke hverdagskost, men noe vi som by skal være utrolig stolte av! Derfor vil vi, i samarbeid med Lokket pub og bar, invitere til nachspiel etter alle hjemmekampene i gruppespillet. På Lokket blir det intervjuer med utvalgte spillere, pizzabuffé, godt drikke og god stemning, uansett om vi vinner kampen eller ikke. Champions League er stort, så vi håper flest mulig vil være med oss på å gjøre stas på klubben og spillerne!