Vi lanserer «SKOKAMPEN» – Elverum

Vi lanserer «SKOKAMPEN»

Elverum Håndball og Sparebanken Hedmark lanserer prosjekt "Skokampen - 500 sko til Uganda"

Sammen med vår hovedpartner Sparebanken Hedmark lanserer Elverum Håndball prosjekt «Skokampen – 500 sko til Uganda»

Dette er prosjekt «Skokampen»:

I forbindelse med Bodø- kampen 5.oktober 2016 kl 20:00 har vi valgt ut denne kampen til å være «Skokampen».

For hvert par, fotballsko, innendørssko eller løpesko du donerer til Elverum Folkehøgskoles Ugangdaprosjekt, gir vi deg en billett til GRUNDIGligakampen mot Bodø HK.
Sammen med vår hovedpartner Sparebanken Hedmark ønsker Elverum Håndball å hjelpe folkehøgskolen med sitt arbeid for byen Kazeze i Uganda.
Gutta og jentene på henholdsvis Elverums herrelag og damelag donerer over 100 par sko, og oppfordrer nå alle håndballinterreserte til å være med å bidra!

Skoene leverer du i hallen før kamp, på Folkehøgskolens stand, der vil du få din kampbillett!

Som hovedpartner til Elverum Håndball vil Sparebanken Hedmark bidra med å spandere kampbillett til alle som donerer.
Barn som allerede har gratis inngang til Elverum Håndballs kamper vil selvfølgelig også få bidra. De kan donerer sko og gi bort sin billett til en voksen man vil ha med på kamp.

 

«Elverum Håndball ønsker å gi noe tilbake og gjennom vårt CSR-arbeid og Lagspillet skaper vi nye muligheter for å bidra tilbake til samfunnet og til de som trenger det. Vi er veldig glade for å kunne hjelpe, og bidra til Elverum Folkehøgskoles skoprosjekt, og håper mange hjelper oss å samle sko. Vårt mål er over 500 par sko vi kan sende til Kazeze, slik at flere kan delta i idrett», sier Markedssjef Kalle Björkman til EHH.no

 

dsc_4075

sparebanken-hedmark