6-åringenes tur til å kaste i gang sesongen! – Elverum

6-åringenes tur til å kaste i gang sesongen!

Norges framtidige håndballtalenter?

Nå er det endelig 6-åringene sin tur til å kaste i gang håndballsesongen og ikke minst; håndballkarrieren!

Vi har gleden av å invitere alle gutter og jenter født i 2010 til første trening på Hanstad skole tirsdag 18.oktober klokken 18.00-19.00 (jenter) og 20. oktober 17.00-18.00 (gutter). Dette er fast tidspunkt for 6-åringene utover sesongen.

Dette er først og fremst et tilbud som vil motivere barna til å være i aktivitet gjennom lek og håndball. Stikkord er trivsel og mestring. På den måten håper vi at vi klarer å treffe flest mulig barn og stimulere dem til å drive med fysisk aktivitet, uavhengig av idrett og ambisjoner, til de er godt voksne mennesker. Vi skiller oss ut på den måten at vi gjør det med en ball i hendene.

Det er ikke behov for å gå til innkjøp av ball før de første treningene da EHY vil stille med baller. Disse vil være for salg og dere kan selv bestemme om dere vil benytte dere av dette tilbudet etter et par treninger.

Har du spørsmål? Ta kontakt på; fredrik@ehh.no.