Elverum Håndball på alles lepper – Elverum

Elverum Håndball på alles lepper

Elverum Håndball er vikelig i vinden om dagen. Etter brakseieren mot det franske storlaget Montpellier i EHF Champions League, vil alle ha en bit av den lille klubben langt inne i norske skoger.

Elverum er bokstavlig talt på alles lepper den siste tiden. Først ble det poeng mot russiske Chekhovskie Medvedi og nå har vi også tatt 2 poeng mot franskmennene, som var tippet som favoritt i gruppa. Etter 3 runder har Elverum kapret 3 plassen i Gruppe C med 3 poeng. Foran nettopp Montpellier.

Elverums eventyrlige kamp og seier mot Montpellier har spredd seg over hele håndballeuropa. Det formelig koker i sosiale medier og i media, og stemningen i lille Elverum er som om klubben har vunnet gull.

For  å gi litt statistikk på den siste ukas vanvittige respons:

Over 11.000 følgere på Facebook!
Elverum Håndball har på facebook fått hele 375 nye likes på facebook(!) En økning med 3,5% siste uke.
Det betyr at Elverum Håndball er absolutt størst på herresiden i Norge. Med sine 11.022 likes slår de 2.plassen ØIF Arendal langt ned i støvlene med sine 5918! Elverum er altså ikke bare størst men har mer enn 5000 flere følgere enn nr.2!

Den heftigste posten den siste uka har fått over 1800 likes: Nemlig seiersbildet etter Montpellierkampen. Drøyt 60.000 har sett innlegget!

uten-navn

Det skal også sies av pausebildet fra kampen mot Montpellier har over 1000 likes, og at kampreferatet etter kampen har nådd over 1200 likes.
Guttas video fra garderoben har 1300 likes og er sett av over 14.000!
Totalt har Elverum Håndball Herrer den siste uka en rekkevidde på over 170.000, det er over 100.000 flere enn klubben normalt når ut til.
Også Elverums Instagram-konto har slått rekord etter Montpellier-kampen, seiersbildet har i skrivende stund over 700 likes, og Elverum følges nå av 3705 personer på bildetjenesten.

EHH-TV populært
Den siste uka har i snitt 1347 perosner sett på EHH-TV på klubbens faebooksider. Altså over 8000 seere på 6 episoder med EHH-TV.
Seiersintervjuet med Nikolaj Mehl etter Montpellier-kampen er siste ukes mest sette EHH-TV med over 3000 seere.

EHH.NO- med stor pågang.
Mange vil følge siste nytt fra Elverum Håndball, og EHH.no er flittig brukt den siste uken. Redaksjonen har den siste uka over 12 artikler på hjemmesidene  til Elverum Håndball.

Elverum med størst publikumstall
Det er ikke bare på sosiale medier og i media det koker om  dagen. Også Terningen Arena har håndtert store mengder håndballentusiaster siden sesongstart.

uten-navn

Elverum er det mest sette laget i hall hittil i sesongen i GRUNDIGligaen. Med totalt 5362 tilskuere hjemme/borte.
I Terningen Arena har 4582 tilskuere sett Elverum spille 3 hjemmekamper, mens 780 tilskuere har sett Elverums 2 bortekamper.
Det gir et snitt for Elverums hjemmekamper på 1527, til sammenligning har ØIF Arendal et snitt på 1090 tilskuere i SØR-AMFI.

På Elverums 2 hjemmekamper i EHF Champions League har nesten 4000 fått med seg kampene i Terningen Arena.
1879 mot Montpellier og 1829 mot Chekhovskie Medvedi.

Nasjonale medier har oppdaget Elverum
Etter seieren mot Montpellier har flere nasjonale medier omtalt Elverum. Flere av de større nasjonale mediene har vært på banen, og i sosiale medier legger ikke håndball-eksperter mye i mellom når de kommenterer og applauderer Elverums innsats og vinnervilje.